Prosím poradte mi, s priatelom by sme to uz chceli zazit no ja sa bojim bolesti. Vsetci mi vravia ze to boli iba chvilku alebo nie moc. Skusali sme to no dnu sa nedostal, pretoze ked ho prilozil a chcel ma "prepichnut" strasne to bolelo, cize k nicomu nedoslo...Chcem teda vediet, ci by to neslo dako bezbolestne ??
Ako prísť o panenstvo bezbolestne ?
V manželstve, Pauluska008. (Aspoň o tom pouvažuj...)
Dobre ti radia, aby si zasla za gynekologom. Niekto ma panensku blanu tensiu, iny hrubsiu. Niekedy je ju dokonca nutne chirurgicky odstranit, lebo sa neda, ako ty pises, "prepichnut".
Ziadne metody, ani techniky ti nepomozu, pokial sa nepretrhne tak to bude boliet, a pretrhnut sa da, len priamim utokom ;)
Paulusa008 napíš mi poradím ti sav@atlas.sk
Tu neide o to, kto ti čo poradí, ale o to, aby si zašla za svojim gynekolókom. Také veci tu písať len tak hala bala kala bala?
Myslela som odpovede typu ci to nejde dakou metodou...nechcem brat ziadne lieky proti bolesti ani ine blbosti..len ci je nejaky postup, jemnejsie, pomalsie alebo proste tak
Myslela som odpovede typu ci to nejde dakou metodou...nechcem brat ziadne lieky proti bolesti ani ine blbosti..len ci je nejaky postup, jemnejsie, pomalsie alebo proste tak
S bananom? Kedy bude konecne skola
Ešte som to neskúšal pri tomto, ale podľa mňa by sa dalo využiť hypnotickú anestéziu. Pre predstavu o čo ide si pozri video:
www.youtube.com