Ako prísť o panenstvo bezbolestne ?

Príspevok v téme: Ako prísť o panenstvo bezbolestne ?
Paulusa008

Prosím poradte mi, s priatelom by sme to uz chceli zazit no ja sa bojim bolesti. Vsetci mi vravia ze to boli iba chvilku alebo nie moc. Skusali sme to no dnu sa nedostal, pretoze ked ho prilozil a chcel ma "prepichnut" strasne to bolelo, cize k nicomu nedoslo...Chcem teda vediet, ci by to neslo dako bezbolestne ??

poradim38

Ak nemas 15 tak kolko mas? Prepac ale ak si naozaj dospela zena, tak sa nauc inak vyjadrovat, lebo to tu viacerym ludom prislo, ze nemas ani 15, takisto aj mne...... tie pojmy ze nevedel ma prepichnut a podobne, ved to pouzivaju deti co o svojom tele nevedia nic.....

Paulusa008

Nastastie, ako tu niektorí pisali, nemam 15 a som žena. Ďakujem za rady a aj tie "pomocne,, komentare ;) ... Ale rada by som sa prihovorila aj za ostatne dievcence co to caka ...Hlupe komentare si moze kazdy nechat pre seba, toto je forum a clovek caka uzitocne rady a podobne...Nechodia sem len maličké babiky co chcu sex v 13 ale aj normálny ludia co by sa chceli informovat :)

poradim38

Tiez si myslim ze autorka nema viac ako 15, lebo uz len ten slovnik a ake slova vybera a vyjadrovanie..... moja zlata, ty sa tu nepytaj taketo absurdnosti, ty mozes byt len rada ze tomu tvojemu prepichovacovi to neslo a ze ste sa na to vykaslali..... najprv trochu dospej, nauc sa predtym ako s niekym lahnes do postele co to vsetko obnasa a potom sa tam tahaj s kym chces.... ale az si to vsetko uvedomis a budes upovedomena a pripravena na vsetko co sa moze stat ........ predpokladam ze ty si jedna z tych co - kamaratky maju a ja nie, tak musim mat aj ja... truba jedna

powerpoint

dievčatko a koľko máš rokov?
15:?
chcel ma prepichnúť???? Toto buď píše nejaký magor s pohlavím chlapec alebo nejaká puberťačka
dievča najprv dospej až tak sa púšťaj do sexu
ak si chlapec a sa nudíš tak existuje niečo ako šport alebo telka a nezakladaj tu stupídne témy

ehm

ste už drb...í s tým gynekológom kvôli všetkému už, ty pravdepodobne jak sa aj bojíš a nie si ani dostatočne vzrušená ,tak nie si ani vlhká možno (neviem), a ani ako to povedať "dostatočne prechodná" partnerovi sa ťažšie do teba dostáva , čiže skúste lubrikant a nech do teba vnikne opatrnejšie

Cit

Sama neviem ale keď sa tak nad tým zamýšľam tak nejaký olejček by mu pomohol alebo nejaký gél nech si na pe*** namaže...