Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera vo vztahu

Príspevok v téme: Nevera vo vztahu
Ankaakna

Ahojte,našla som toto fórum náhodne.Potrebujem sa len skôr zdôveriť.Mam 2,5 ročný vzťah.S partnerom poslednou dobou spolu vôbec nevychádzali.Odcudzili sme sa pre nedostatok sukromia,prestali sme spolu spávať,lebo nežijeme sami.Zijeme s niekým s jeho rodiny,nechcem to tu rozpisovať.Takze nie je priestor pre sex a už ani toľko voľného času pre nás dvoch.Dost sme sa hádali,veľakrát som mu povedala,že sa cítim vo vzťahu sama,že mi chýba sex. Akoby to ignoroval.Mam 29.zacala som si s otcom môjho syna.medzi nami ide len o milenecký vzťah nakoľko som vážne skoro stále sama.trocha ma to trápi.mate niekto podobné skúsenosti???

Stork

vernosť nieje povinnosť, vernosť je láska a ty jej nie si očividne schopná ;) aj keď viem že priznať si vlastnú úbohosť je ťažké

Pilcuk

Nezaslúžiš si nič iné, len napľutie do tváre, kopnutie do zadku a doživotnú samotu. Avšak spravodlivosť neexistuje a tak budeš mať krásny život plný nevery a peniažkov od manžela, ešte aj deti ťa budú ako matku mať radšej. Samozrejme, sliepky budú tvoj čin vehementne obhajovať...

lecy

hm chapem ze nedostatok sexu sa da riesit milencom, ale na tvojom mieste by som radsej riesila vztah... alebo skor nevztah ktory mas... ak ho lubis nechapem ako ho mozes podvadzat a pud ti je viac ako pocity a ak ho nelubis nechapem na co s nim si...

Zuzazuza

Tymto si svoj problem nevyriesila, to asi aj sama vies. Tvoj problem zostava, plus si k tomu na seba nakladas bremeno podvodu, ktore urcite situaciu nezlepsi. Ak zijes v neunosnej situacii, musis to zmenit. Cokolvek bude lepsie ako pasivne zatvorenie oci a cakanie, ze nieco nejak bude. Predstav si, co by si od zivota chcela. Pokus sa najskor o to, aby si to dostala. Ak to bude nezrealizovatelne, akceptuj situaciu taku, aka je, a musis si stanovit nove ciele, ktore budu realne, a chod za nimi. To, co si sa rozhodla namiesto riesenia situacie urobit, je, ako keby si sa postavila do slepej ulice. A nic. Nestracaj cas zitim tak, ako to nechces.

Vejletka

Teraz ťa tu ukrižujú.Pochopenie nečakaj od nikoho na tomto fore.Sem chodia len bezúhonný ,čestný,svätci.Samozrejme srandujem sem chodia ludia co vidia smietku len v tvojom oku.Ale môj názor.Robíš strašnú chybu!Teda neviem aky je teda predpokladam bývalí ,ale nebude to dobre.Z hoci kým len toto nie.Lebo sa ho nezbavíš a v budúcnosti to môže proti tebe otočiť.Mala si zatvorenú kapitolu a otvorila si Pandorinu skrinku.