POMOC !!! je to vážne?

Príspevok v téme: POMOC !!! je to vážne?
katka0001

Ahojte,prosím Vás..Včera večer som pociťovala na svojom tele stav ako pri chrípke..Prišlo to z ničoho nič,behom pol hodiny..Začala som mať citlivu akoby boľavu pokožku,nemohla som sa jej ani dotknuť,bolo mi nevoľno,bolela ma hlava..Lenže celu noc som nespala a zaspala som až o 10 predobedom ..Dnes ráno som sa zobudila,všetko bolo v poriadku,cítila som sa akoby mi včera nič nebolo..Až kým som neprišla za ockom..Začalo mi byť srdce,bolo mi zvláštne,začalo mi pískať v ušiach tak som bežala do sprchy aby som sa "prebrala" no v tom sa mi začiernilo pred očami a prebrala som sa na posteli kde ma ocko dával do polohy aby som si ľahla a nohy dala vyššie,kvoli tlaku..obklad na hlavu mi nepomohol,no dal mi lyžičku cukru a vodu..Prestalo mi byť zle..Neviem prečo som tento stav dostala..Trasiem sa,boli ma hlava a som malátna..čo mám robiť?..čo to je..Akurát som včera a dnes rano zjedla prve dve tablety magnezia pretože mi doktorka povedala,že mi chýba horčík..Lenže ja mam problem stym,že ked sa mi zníži tlak,tak je mi zle..Môže to byť tými liekmi?..Nemožem sa dokonca napiť ani magneziovej vody,lebo mi je v sekunde na vracanie..Ďakujem,mám 18 rokov a boojím sa čo mi je..Ďakujem za rady!!!

poradim38

Tak pravdepodobne je to z toho ze ti chyba horcik, ked si to brala na lahku vahu, tak sa necudujem ze ti doslo takto zle.... ked ti lekar povie ze ten horcik mas brat, tak ho mas brat naozaj, nehovori to pre srandu kralikov.... ak trpis na nizky tlak, staci si rano urobit kavu a budes v pohode.... nekonzumuj cesnak a podobne potraviny ktore tlak znizuju....a ked si mala tie stavy ako pri chripke, nebola si predtym dlho na slnku alebo v uzavretej miestnosti kde bol teply vzduch ? Mohlo to byt prehriatie organizmu, vtedy vznikaju taketo stavy.... ak sa to nezlepsi tak utekaj k lekarovi