napadla ma takto neskoro vecer taka hypoteticka otazka :D...Myslite si, ze sa da znova zalubit do tej iste osobyy po rokoch, pripadne mesiacoch? ALebo podarilo sa to niekomu z vas? Napriklad, ze nejaky par sa rozide lebo jeden k tomu druhemu uz nic neciti a po nejakom case sa stretnu a preskoci iskra znova a zalubia sa...je to podla vas realne?
Da sa znova zalubit do tej istej osoby?
Ja s sa v decembri po štyroch mesiacoch rozišla s frajerom pretože som ten vzťah nezvládala. Skoro vôbec sa so mnou nebavil a bolo to psychicky dosť náročné. Stalo sa to zo dňa na deň proste som sa rozhodla že s ním viac nechcem strácať čas. Potom sme sa asi pol roka stále hádali, hovorili si hnusné veci vrátane nadávok...a na začiatku leta sme sa stretli prišiel s rodinou na návštevu a zase sme sa dali dokopy. Teraz môžem povedať že to bola najväčšia blbosť aká sa dala spraviť, po mesiaci sme sa rozišli na následky jeho klamania a zlyhania dôvery. Možno ten polrok bol málo ale som toho názoru, že ak ten vzťah už raz nefungoval, nebude fungovať ani druhýkrát. A nezaľúbila som sa do neho druhýkrát, mne to zostalo ešte z toho prvého vzťahu. Teraz som aspoň presvedčená, že je ozaj taký idiot ako mi hovorili kamaráti.
dá sa to...
ale nie ked už máš spatne skúsenosti s tým človekom, alebo on s tebou
alebo ked si sa prvýkrát zamiloval do toho človeka a až potom si ho spoznal a zistil že ti isté veci dost vadia na ňom, že ti vobec nesedí a je to úplne niekto iný ako sa zdal
asi da lebo sa hovori
Stara laska nehrdzavie
aj ked podla mna je to blbost..
Láska z prvého ročníka základnej školy je večná. Pozdravujem do Švajčiarska! Imponovalo jej, že som ju stále chránil a bil sa za ňu, na jedného, čo mal sto kilo, som síce nemal, ale nemal to so mnou ľahké.