Ahojte.Dnes sme boli s priatelom v zlatnictve v Bratislave.V Poluse.Poradila mi to tam znama.Ale.Bola tam tak neprijemna predavacka,ze mi to tam uplne znechutila a tahala som priatela z tade prec.Ja mam zvlastny vkus.Musi mi to padnut hned do oka.A vsetky predavacky akoby nanucovali svoj vkus.A obzvlast tato bola neprijemna.Prezerala si ma tam ako daku chuderu, proste bola mi totalne nesympaticka. Neviete mi poradit dobre zlatnictvo v Bratislave?Alebo v okoli?Pravdaze aj za rozumne ceny?Boli sme v Eurovei,ale tam su tie ceny sialene :)) Dakujem
Neprijemne predavacky v zlatnictve
Ahoj grahamka :) Ano,presne tu istu predavacku a to zlatnictvo pri hornom vychode som myslela.Ja som z nej bola tak mimo,uplne ma znervoznila.Mali tam krasne sperky,ale ja som radsej odisla prec.Normalne tak zlu energiu som z nej citila.. Uplne akoby som citala jej myslienky, ze kde vzal moj priatel takuto neschopacku,ako som ja :D A mas pravdu,boli sme aj v tom zlatnictve vedla a ta starsia pani bola uzasna :) Len priatel mi chce dat zasnubny prstienok s briliantom a s tymito kamenmi mali malicky vyber prstienkov. Tam bola iba tato jedina nevyhoda,ze maly vyber tam mali,do 10ks asi len..
Ja inak nechapem,preco ten talian zamestnava prave tuto zenu.Akoze je kocka, ale ten jej hrozny pristup k zakaznikom.. Asi je tam iba ona.Lebo som si povedala,ze tam skusim ist,ked tam bude ina predavacka,ale podla tohto to vyzera,ze je tam iba ona.Skoda.Mne to poradila znama, ze aj cenovo sa da s majitelom dohodnut, ale ked je tam tato zena,radsej si to kupime inde..
odpadnem :D ako keby som to ja písala! presne viem ktorú myslíš, to zlatníctvo hneď vedla horného vchodu na rohu! bola som tam niekoľko mesiacov dozadu ale už tam nikdy nevstupim. ja som si chcela len nezáväzne pozriet darček pre krsna ku krstinam či mi nieco cvrnkne do nosa, ak by ma to veľmi zaujalo že by som aj zobrala. stále da pýtala len na cenu, cenu a CENU! a koľko do toho chcem investovať a KOĽKO teda to bude a furt dokola len točila o sume!! ani som si nemohla poobzerať tie prívesky či sa mi vôbec nejaky paci. už bola taka otravná že som odtiaľ znechutene odišla, inak poradím ti, hneď nalavo je ďalšie zlatníctvo take čierno biele a tam som narazila na zase strašne milú pani zlatnicku, ktorá mi poukazovala rôzne prívesky, ktoré by sa hodili na taku slavnost, hneď som aj jeden zobrala. a nikto sa ma tam hlavne nepýtal na cenu cenu a cenu!!! normálne som sa mohla najprv vklude popozerat a keď ma nieco zaujalo som sa na cenu opýtala.
Proste každý každému chce hneď všetko nanútiť, neviem, čo to je? Ja som mal svojho času 4 prstene a žiadna ma nechcela (asi si mysleli, že som 4 krát ženatý), ale nečudujem sa im. Tam si Divočina? Kedy sa berieme? Cenovo, pardón, váhovo k sebe pasujeme.
Predavacka sa vam pokusala vnutit asi to najdrahsie....alebo to, co tam mala nacierno. Osobne volim protiutok a jasne a pomerne drzo jej poviem co mi na nej vadi, napr :" slecna, ja si vyberam podla vlastneho vkusu a vy ste tu na to, aby ste mi tie prstene podavala, a ni na to ,aby ste mi vnucovali svoj vkus. Chcete azda povedat, ze tento prsten je moderny a cool, a ostatne co tu mate su nemoderne rarohy ?"
Hladame zasnubny prsten...