Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nová kolegyňa mi úplne sprotivila prácu čo robiť?

Príspevok v téme: Nová kolegyňa mi úplne sprotivila prácu čo robiť?
chorakolegyna

Ahojte. Musim uz zo seba vypustit trocha pary lebo mam pocit ze sa asi zblaznim. Minuly rok som nastupila do novej prace v januari vsetko bolo super kolektiv paradny. Mala som uzasnu kolegynu s ktorou som pracovala velmi sme si rozumeli no ta isla na vaznu operaciu a dostala som zanu na zastupovanie novu. Nieje iste ci sa moja stara kolegyna vrati a s touto novou je to tam na nevydrzanie. V praci si normalne varim antistresove caje na ukludnenie . Nova kolegyna je katastrofalna povaha stale sa stazuje vkuse nadava. Proste tip cloveka co ma neustale problem Neustale jej nieco vadi vsetkych by dala robit vo firme na polovicne uvazky lebo vraj malo pracujeme. Bola som strasne dlho trpezliva ale uz sa nevladzem ani pretvarovat a byt mila. Normalne mam take stavy ze by som najradsej odisla z prace. Ako s takym clovekom vydrzat? Co robit? Mozno je to pre niekoho banalny problem ale ked mate niekoho takeho cely den pri sebe da to zabrat.... ako si s takou osobou poradit? Chodim domov ako vyzmykany citron ....

realistazsk

apoktryft ty si nejaka sekta ci co? co to tu taras o laske a odpusteni preboha....keby si ty bol v kancli s niekym kto ta 8 hodin nervuje a nadava bol by som zvedavy ako by si ho miloval a odpustal mu a kazdy vecer dakoval zato ze mas takého psychopata vedla seba :D :D :D :D

Apokryft

Este mi napadlo Malička knižôčka Vola sa Štyri Dohody možno ti trošku pomôže.Nieje to roman skôr náučne pre život rozvoj zvladanie živ.situácii.

Apokryft

Pokračovanie č.3
Večer pred spaním by si mala poprosiť to v čo veríš o silu vydržať nasledujúci deň plus energiu a všetko čo potrebuješ na zvládnutie nasledujúceho dňa.Toto je posledny príspevok odomňa ešte ma asi na padne 300 vecí ,ale nie pre každého to je a navyše ved ludia ti tu aj tak poradia toho z trochu iného súdka od preplesku v tmavej uličke cez návštevu v nemocnici až po veniec na pohreb.

Apokryft

Ak bude dusno vyvetraj.Ak zima trochu zakúr.Ak príliš teplo osviež atmosféru.Toto boli metafory na zvrátenie zlej nálady v práci .Napríklad treba zmiernit napatú situaciu alebo zľahčit trochu jej nervozitu.Každu situáciu môžeš trošku prikreslit vtipnou pripomienkou alebo nejakou vážnou poznámkou aby si ukázala ze nad tebou nemá moc a vo svojom vnútri trochu povyrastieš a aspon zo zaciatku sa budeš hrať že si nad vecou.Samozrejme z noblesou a kontrolovaným nadhľadom...Ked sa človek na niečo hrá jeho vnútro to začne posudzovat ako pravdive .Napr.Ked si stastna spievas si ale funguje to aj naopak Aj ked niesi moc hepy ked si zacnes spievat tvoje vnutro si zacne mysliet ze si stastna tak sa tak zacnes aj cítit.Ked herec hra zúfaleho môzu mu vyhŕknut naprd.slzy.Neskor sa tvoje trochu hranie stane skutočnostou a takto získaš nadhľad nad vecou a môžeš pracovať na tom co som popísal nižšie.

Apokryft

V prvomrade sa musis naučit filtrovať.Tzn všetu zlu energiu vedieț zo seba dostat von.Šport,záľuby,meditácia nadstavenie mysle.Negativite nezabránime aby na nas zaútočila musíme ju nechat cez seba prejsť a stat sa jej pozorovatelom nehodnotit len pozorovať jej vplyv na nás.Ludia ktorý sa snažia uzatvárať pred zlým uzavrú sa aj pred dobrým .Dvere ked zatvoríš neprejde nič.Organizmus ked je zvyknutý odburavat stres ,priroda,záhradka tak je odolnejší voči ......Ďalším krokom je nenechat cudzopasiť iných na tvojej životnej energii.Ak ta niekto nasere ,vytočí tebe sa naruší aura hnevom poškodene biopole prepusti energiu von a osoba(kolegina) sa vedome ,alebo nevedome nabíja Ona je hepy ty prídes domov vycecaná....Taketo prepojenie potom funguje automaticky ona nieco len povie ty sice nereagujes ale tvoja zlost vo vnútri otvorí dvere energia von.Preto despoti chodia stale vedome ci podvedome otravovat stale tych istých ludí.Je to na cely roman skratim to.Bránit sa da len láskou.Ze nevytváras zlu energiu lebo laska je neutralna.Samozrejme musi to byt úprimne a ktomu sa da dopracovat postupne .Zo zaciatku skus nejaky amulet na tvoju ochranu.Nepýtaj sa ma aky a odkial ja to nepoužívam.Vecer pred spaním jej skus odpustit alebo aspon porozmýslat prečo to asi robí daju sa do pohybu sily o akých sa ti ani nesnívalo.Tiez to trva nejaky čas .Nikto nieje len zlý alebo len dobrý ,keď budes nad tym takto uvazovat daju sa veci do pohybu..najhorsie je. Oplacanie zlom ano to ti buduto radit asi vsetci.To je lepsie radse odíst od tial.Počkat si na inu zivotnu situaciu ktora bude mimochodom velmi podobna tejto,lebo nic sa nedeje náhodne a kazda ziv.situacia nas ma nieco naucit.