prijatie nového psa

lienkaaaaaaaa

skús ísť do útulku ,tam si tiež môžeš vybrať psa a ešte ho so svojím psíkom môžeš aj vopred zoznámiť, ked budete ich nosiť napr.spolu venčiť...

Aliss

V prvom rade by som so skusenym cvicitelom riesila pricinu, preco sa pes ide potrhat pri pohlade na ineho psa. Ulahci vam to prechadzky, lepsie pochopite co sa deje psovi v hlavicke, nauci sa (i ked neviem vzhladom na vek), ze ine psiky nie su hrozba. Ked sa ukludni, potom mozes premyslat nad kupou druheho hava.

Cojavjem

Nemusi to tak byt. Ja mam dve vyse 10 rocne suky a pribudla dalsia.teraz ma 3. Jasne ze najprv do nich dzobala lebo sa chcela hrat ale potom uz mala respekt k nim. Takze bud ho bude mat tiez, bud budu najlepsimi kamosmi alebo sa fakt nepohodnu. To je individualne.

Iva27

Dobry den, to by som nerobila. Ked bude mat nemecky ovciak rok a pol-dva roky, jack russel bude mat uz dost vysoky vek a je velka pravdepodobnost ze novy mlady pes bude dokazovat svoju dominanciu sikanovanim stareho maleho psa, co sa moze skoncit aj zabitim. Samozrejme nemusi to byt pravidlo ale stava sa to casto.