Povrch alebo podstata zeny muzi

Príspevok v téme: Povrch alebo podstata zeny muzi
Daria37

Zoznamila som sa pred vyse rokom s jednym muzom,teda skor chlapcom. Najprv sme si pisali,potom zacali stretavat. Ma nulove sebavedomie,a milion komplexov,jeho zivot je na dve veci podla toho ako sa vyjadruje. Aj napriek tomu som sla do tohto nazvime to "vztahu" . Chcela som aby zacal sam seba vnimat inak. Podporovala,riesila snim pracovne problemi,rodine problemi,povzbudzovala,pripominala ze povrch nieje vsetko u cloveka,ale dolezita je podstata. Nemala som ocakavania ziadne. Jeho nazory si pekna aj tak ma raz opustis,poznam svoje kvality vzivote taka zena ako ty ma neoslovila ,nemala zaujem,robis si srandu zo mna a milion dalsich sebalutostnych bla bla.... Prehliadala som to jeho nalady.. Mozno malo pre neho urobila,aby mal iny nazor na seba sameho... Pretoze pocas nasho neviem ako to nazvat "vztahu" pisal inym zenam,intimne posielal foto a podobne blbosti,nazvime ich jeho kamaratky. Tiez kolegyna jeho v praci o par rokov starsia od neho je jeho kamaratka s ktorou pise a stretava aj mimo prace. Tak navrhla ze on mojich kamaratov pozna ,ze rada by som poznala aj ja jeho kamaratky. Vobec mi nevadi jeho forma kamaratsva snimi .Vela kostlivcov v skrini mal,dufam ze pochopili ako to myslela. Ale spat co chcela napisat,odmietol zoznamenie stym ze jeho kamaratky sa chcu stretavat iba snim nie zniekym cudzim:-D pozname svoje rodiny vzajomne,on mojich priatelov... Tak som to prestala riesit. Iba zee on ma zacal porovnavat,ako mu oni pomahaju,potom zas ze vela muzov si ma vsima ked ideme do spolocnosti,a nakoniec ze radsej bude s nimi lebo oni su rady ze ho maju,ze aj tak ja ho skor ci neskor poslem papa....Nedava vam to vyznam, rozum sa zastavuje nad vyslovenim jeho slov pretoze nerozumiete kam tym mieri alebo co od vas chce pocut??:-D meni temu rozhovoru behom sekundy raz tak potom inak:-) Tak ku koncu tejto polodlhej nie uplnej story ci zeny ,alebo muzi kazdy si niecim prechadza ,zlym aj dobrym obdobim,ale najviac je mat usmev na perach :-)