Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozchod

Príspevok v téme: rozchod
lenka1991

Ahojte. chcem sa len opytat ci je normlane ze sa so mnou priatel rozide kvoli tomu ze mi dlhorocny kamarat napise uplne neutralnu spravu, nezvyknem si s nim vypisovat, len si obcas napiseme, nestretavame sa osobne.. pozname sa viac ako 10 rokov... nikdy sme spolu nic nemali.. na druhej strane moj priatel pise inym zenam - kolegyne, spoluziacky a vlastne ani neviem kto este, alebo ked ideme niekde stalo sa ze ho pre mna cudzia zena oslovila ahoj milacik ale to sa cudoval preco mi to vadi....rozmyslam co take zle som urobila

dobreuz

Takýto vzťah naozaj nemá perspektívu, ak je skutočne tak ako píše autorka, tak on je verný... Proste faloš z jeho strany. Väčšina vzťahov je dnes takých, preto v živote žiadny nechcem a autorke radím kopnúť do riti takého... Pokiaľ je to skutočne tak, keďže nepoznáme názor druhej strany.

lenka1991

a aby som to uviedla na pravu mieru nikdy som sa mu nekutrala v telefone ale ked niekto pise nonstop tak proste obcas clovek periferne vidi, nemozem si oci vypichat, castokrat sa radsej otocim aby som to radsej ani nevidela uz mi je niekedy pred samou sebou trapne ze idem hlavou do boku pri nom len aby som radsej nevidela komu pise...

lenka1991

.. ako on mi nema dovod nedoverovat, na ziadne kavy nechodim s chlapmi ani nic, v podtsate som doma ked nie sme spolu alebo s kamoskou na kave.. max co mi pisu znami ale to ozaj len taki co ich poznam 4 - 5 rokov aj viac, ziadny novi kamarati z diskotek a podobne, ako nehovorim ze ja sa neopytam ked niekomu pise a neviem kto to je, ale nie stylom ze pisal si nechcem ta uz vidiet koncime, jeho reakcia v takom pripade je co mi cumis do telefonu.. zdvihne sa a odide alebo ma posle prec...

dobreuz

Prehnaná žiarlivosť - klasika v dnešných vzťahoch a dôvera nikde - čiže ďalší zbytočný vzťah ako väčšina ostatných vzťahov - toto fórum ma v tom iba utvrdzuje a samozrejme aj to, čo vidím v reálnom živote.