rozchod

Príspevok v téme: rozchod
lenka1991

Ahojte. chcem sa len opytat ci je normlane ze sa so mnou priatel rozide kvoli tomu ze mi dlhorocny kamarat napise uplne neutralnu spravu, nezvyknem si s nim vypisovat, len si obcas napiseme, nestretavame sa osobne.. pozname sa viac ako 10 rokov... nikdy sme spolu nic nemali.. na druhej strane moj priatel pise inym zenam - kolegyne, spoluziacky a vlastne ani neviem kto este, alebo ked ideme niekde stalo sa ze ho pre mna cudzia zena oslovila ahoj milacik ale to sa cudoval preco mi to vadi....rozmyslam co take zle som urobila

Jana Lukacova

lenka1991:

Váš bývalý priateľ je manipulátor, ktorý vidí iba seba samého (a Vy tu máte byť pre neho, všetko tolerovať, zatiaľčo on si bude robiť, čo sa jeho egu páči) ...namiesto rozmýšľania, čo ste zle urobila, potrebuje vo Vás vzplanúť spravodlivý hnev, aby ste mu neumožnila ďalej s Vami akýmkoľvek spôsobom "zametať" a uvedomila si, že si Vás naozaj nevážil...rozchodom s ním ste si ušetrila premárnené roky trápenia.

lenka1991

praveze nikdy neziarlil, vzdy hovoril ze ja som ziarliva, a povedal ze jeho nezaujima s kym si pisem a nech ani mna nezaujima s kym si pise on

svetlinka

ked je tvoj priatel takyto, tak je asi aj dobre ze sa s tebou rozisiel. trpela by si vo vztahu iba ty, lebo ocividne je az chorobne ziarlivy.

asdfgh

vyser sa na neho, to nema vyznam...ocividne ta nelubi a tym, ze hadze vinu na teba ukazuje aky je hajzel...s takym niktosom netreba stracat cas

lenka1991

neviem ci vypisoval.... len viem ze komunikoval s nejakymi kolegynami, znamymi a tak ja som sa mu do telefonu nepozerala, len som myslela ze ked on moze pisat trebars byvalej kolegyni tak ja preco by som sa nemohla opytat ako sa ma dlhorocny znamy, proste vsetku vinu hadze na mna aka som bola, pritom mne nikto nepovedal podla mojho spravania ze si ho nevazim ale naopak ze on si nevazi mna som pocula parkrat uz... aj ja si myslim ze to je len zamienka...ked niekoho lubis nenechas ho za takuto vec...a ani za nijaku ale snazis sa riesit

slnecnica_9

Mala som toto isté.. .nakoniec vysvitlo, že mal inú. Mal s tým problém, pretože on bol neverný a nejak podvedome cítil vinu, tak z toho obviňoval mňa. Proste psychológia.Nechaj ho tak. Od takého chlapa preč.

Timi168

No alebo je taka možnosť ze to bola zámienka prišlo mu to vhod nájsť si dôvod na rozchod s tebou... Pises ze si vypisoval s inými tak čo ty vieš čo za tým je