Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži s dredmi alebo dlhými vlasmi

Príspevok v téme: Muži s dredmi alebo dlhými vlasmi
Hyacinta32

Čaute všetci. Mám 15 a puberta, chápete. A strašne sa mi páčia chalani/muži s DREDMI. Sama dredy chcem. Ako vidím nejakého chalana/muža s dredmi tak sa mi podlamujú kolená. Chcela by som vedieť Váš názor na dredy a kto ich už mal, že či to bolo dobré rozhodnutie. A prosím, viete mi poradiť nejaké DOBRÝ a CENOVO DOSTUPNÝ salón alebo niekoho, kto to robí doma? Najlepšie Záhorie a okolie. Ďakujem.

pomocnica

Poradiť neviem, ale chápe, je veľa chlapov čo majú dredy a sú strašne sexi a aj chlapov s dlhými vlasmi, ale tie musia byť pekné a husté, nie nejaké zoschnuté lámavé niečo...Keď sú poriadne chlap má body rozhodne. ;-) Môj názor na dredy je pozitívny. ;-)
Na babe to môže byť tiež pekné, len fakt sa ti to musí hodiť k osobe...;-)
Pekný deň.

www.instagram.com

Tento je strašný sympoš napr...

Hyacinta32

Ja si dosť na hygienu potrpim, hlavne ak sa jedna o vôňu. V tom by snad nebol problem, ale nemozem nic hovorit, ked to nemam odskusane.
Ďakujem a pekný deň!

dreamcatcher

Ak máš riedke vlasy pripleta sa do dredu kanekalon alebo asi aj ľudské vlasy. Sama uvažujem o dredoch, no mala som raz spolubývajúceho s dredmi a tiež sa mi zdalo že ho je dosť cítiť, teda tu hlavu ako zapotene vlasy, no myslim že tiež nemal dostatočnú hygienu. Preto neviem či by som si ich mala dať, keďže ja som až prehnane čistotna a teraz si vlasy umývam skoro každý deň, lebo ich mám dosť husté a na hlave sa dosť potim, hlavne teraz v lete. Tak neviem ako by to bolo s dredmi, nechcem smrdieť ako môj spolubývajúci.

miliaca58

neviem, ja som sa napriklad nikdy k takemu niecomu nemala... prislo mi to doslova nehygienicke, i ked mi uz vela krat bolo vysvetlovane, ze to tak vobec nie je

ViktorkaVix

Tak, ked nemas nejak huste vlasy, tak aj tak si myslim, ze ti do toho budu vpletat este nieco navyse. Neviem si teraz spomenut ako sa to vola. :D Samozrejme, ked nechces mat 4 dredy na hlave :)

Hyacinta32

@ViktorkaVix Ja som mala odjakživa dlhé vlasy, teraz som spravila veľkú zmenu a išla som úplne, ale že úplne nakrátko a stojí mi za to počkať ten rok na tie dredy a našetriť si za vyrobu a všetko okolo toho čo treba. Vlasov tiež nemám nejako veľa, ale môj mozog nechce prijať, že by som to mala len tak pustiť. A pseudo dredy... no, dať niekoľko peňazí len za 3 mesiace, ale myslím si, že na vyskúšanie je to úplne super voľba.

ViktorkaVix

Ja som tiez uvazovala, straaasne dlho :). Ale tak ja mam zas tri vlasy na hlave, takze by mi vysli max tri dredy. :D Tak som sa tohoto sna vzdala. :)