Arganový olej - prírodný zázrak pre zdravie zvonka i zvnútra

Táto diskusia patrí k článku: Arganový olej - prírodný zázrak pre zdravie zvonka i zvnútra
Arganový olej  - prírodný zázrak pre zdravie zvonka i zvnútra

Arganový olej je prezývaný aj ako tekuté zlato alebo marocké zlato. Ide o vzácny rastlinný olej, ktorý je vďaka svojím vynikajúcim vlastnostiam a účinkom veľmi obľúbený v potravinárskom i kozmetickom odvetví.

Irena Gombikova

Poznám arganovy olej a mám ho veľmi rada. Hlavne na moje poškodené vlasy je to hotový balzam a preto si ho opakovane objednávam. Veľmi spokojná som so stránkou www.arganovyolej.sk olej v bio kvalite a priamo z Maroka. Arganový olej používame c podstate v celej rodine už asi 6 rokov, od kedy sme ho po prvý krat objavili v Maroku a potom na Slovensku.

MirkaMisikova

Arganovy olej poznám veľmi dobre, žila som v Maroku a tam mi ho predstavil môj priateľ a ihneď som si ho zamilovala. Veľmi dobre sa vstrebáva, nezanechava mastný pocit a skvele hydratuje pokozku. Na Slovensku som hororový krat kúpila na www.orienthouse.sk a som rada že som nešla podľa ceny. Úplne rovnaká kvalita na akú som bola zvyknutá priamo v Maroku. Určite môžem odporúčať aj olej aj firmu. V každom prípade najlepšie ke vyskúšať na sebe.

Matus84

Arganový olej poznám z Maroka kde som pracoval a je naozaj úžasný. U nás ho kupujem na www.bioarganovyolej,sk cena je máličko vyššia ale viem, že olej je priamo z Maroka a som spokojný. Teda hlavne manzelka