Ahojte, chcela by som sa spytat ostatnych na nazor, lebo som na sebe objavila jeden psychicky problem a v poslednom case sa tym hodne trapim a neviem ako si pomoct... Uvedomila som si ze mam zrejme strach s muzov. Mam uz 25, nikdy som nemala vztah ani sex. (som na chlapov, keby niekoho napadlo ze nie, v tomto mam jasno). Zacala som premyslat preco som vlastne dopadla ako stara panna, ked o mna chalani mali vzdy zaujem.. Uvedomila som si, ze dlhe roky som vzdy radsej usla ked ma niekto chcel, aj ked som ho chcela a za pana neviem preco. Vzdy som chlapa automaticky odmietla aj ked som ho moc chcela, proste nechapem preco, vzdy som sa zlakla alebo co. Teraz tuzim po vztahu a sexe ale zas radsej ujdem kvoli tomu ze som neskusena a neviem ani co mam s muzmi robit a navyse trapas ze v takomto veku nemam skusenisti :-/. Ak vas nieco napadne co by mi mohlo pomoct, prosim poradte, lebo sa tym velmi trapim...
Bojim sa muzov a preto nemam vztah. nejake rady?
LIlith316, ja mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah, nezažil som bozk. Dôvody sú tiež hanblivosť, ale najmä chudoba a priemerný vzhľad. Ak chceš popísať, napíš mi na pilcuk@centrum.sk
V rámci mojej práce a praxe sa stretávam aj s takýmito problémami. Bližšie info na: terapie.tinka@gmail.com Všetko sa dá, keď sa chce. Nič nie je nemenné a trvalé. ;-) Neboj nič, zvládneš všetko.
Vo svete je hrozne veľa ľudí čo aj v 30tke sú panici. Najdi sa takého nejakého chlapa a zaúčajte sa sexuálnym veciam spoločne pokiaľ ti vadí to, že si neskúsená. Ako bolo povedané, každý by ale takú chcel a ospravedlňuje sa to.
vztah s mamou mam dobry, az kamaratsky, a nemyslim ze by som mala problem so sebavedomim a ani mi nikto nejako strasne neublizil tak nechapem :D a uz vobec neviem co s tym...
Ahoj. Aký máš vzťah s mamou? Ako by si opísala tvoju mamu, aká je k tebe?
Lilith316 poradím ti napíš juliana@atlas.sk
Toť by si mala skúsiť nájsť v sebe z čoho plynie ten problém. Možno sa ti stalo niečo v minulosti a len si na to zabudla .. nejaká zlá skúsenosť. Sebavedomie máš v poriadku? Môže to byť totižto aj nízkym sebavedomím. Okrem toho ti radím nájsť si dobrého chlapa. Mnoho chlapov by sa mohlo ísť zblázniť (v dobrom slova zmysle), keby nájdu slečnu ako si ty. Takže nestrácaj nádej. Nájde sa chlap, čo to pochopí, len naň musíš naraziť a nebrzdiť sa tými „zlými“ chlapmi.
mozme zajst na kavu ak mas zaujem, tiez mam 25 a zasebou par vztahov, ktore stroskotali :) odkial si?