Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
MichaelaSvK

Ahojte, (dopredu sa ospravedlňujem za ten sloh... ale potrebovala som sa vypísať)
Potrebovala by som poradiť, že čo mám urobiť.
Mám kamarátky, ktoré boli moje spolužiačky na základke.. teraz idem na strednú. Problém je v tom, že mám pocit akoby si ma nevšimali. Proste počas tohto 9. ročníka (ktorý bol pre mňa najhorší) sa často predchádzali po škole... a mňa nezavolali... (často som za nimi išla... nadviazať nejaký rozhovor.... ale nemohla som... bo rozprávali sa o dajakých výletoch, na ktoré som nebola pozvaná). Na začiatku šk. roka to bolo v poho.. ale potom.. keď začal 2 polrok.. sa to zhoršilo...bola som chorá.. prvýkrát som odpadla.. a cítila som sa psychicky zle (mala som aj stresy z Monitoru).
Najviac sa z tých 3 báb bavím s jednou (dám jej nejaké meno - Nina) ... tá mi na konci šk. roka povedala, že či by som nešla na prespávačku... k nej... samozrejme, že som bola veľmi šťastná (lebo som nikdy u nej na prespávačke nebola). Dátum bol hneď víkend po konci šk. roka.. no potom mi povedala, že nemôže.. a že sa mi ozve, keď bude môcť.... neozvala sa mi týždeň... tak som jej napísala že či môže byť tá prespávačka nabudúcu víkend.. odpísala, že nemôže a že "fakt nevie kedy má čas"... tak som povedala okej... a ešte že nech sa mi ozve, keď bude môcť.... neozvala sa mi ďalšie 2 týždne.... tak som jej zasa napísala.. že či má čas... odpoveď taká istá... že má toho veľa.... neviem ako sa mám cítiť... s tými 2....no jedna sa mi zdá, že ma nenávidí... a ťahá odo mňa Ninu.... ešte k tomu chcem dodať.. zdá sa mi, že ma Nina mala radšej minulý šk. rok (8 ročník), bo sa mi vtedy viacej venovala... a hovorila mi, že som jej najlepšia kamarátka... tento rok.. mi už tak nehovorila....
To je všetko (ospravedlňujem sa za gramatike chyby)

Tomas12345

No tu ťazko nejako poradiť. V podstate ani neviem v čom akože potrebujes poradiť. Ocividne tej kamaratke Nine nie si nejako prednejsia a podla mna preto ani nemá zmysel sa s nou nadalej kamaratit. Sama ty to dala uz niekolko krát jasne najavo že o kamarastvo s tebou nemá zaujem. Tak ju v tom nechaj. Mozno si po case uvedomí že spravila chybu a bude chciet s tebou obnovit kamaratstvo. V tom prípade ho obnov, ale teraz sa jej nevnucuj.

Anonym_93436

Úprimne, asi by som sa cez to preniesol a našiel by som si nového kamaráta byť tebou. Niekoho úprimnejšieho dajme tomu.