ako predist sexu?

emuška

Dakujem za rady:), nestalo sa nic a on to v pohode respektoval...no nebolo to celkom nic...ale nebolo toho az tak vela:)

turka

Ak ťa má ten chalan naozaj rád, tak to bude akceptovať. Možno práve tam zistíš, či ten vsťach stojí za námahu.

kukurucka

emuska ja mam podobny problem.. idem na dovolenku s priatelom a tiez mam pocit,ze si je isty, ze to tam spravime ale ja nechcem..aj som mu to uz velakrat povedala.. ak chces mozme pokecat cez mail..ak mas zaujem ,tak daj na seba kontakt a pokecame

veverka

emuska...nesexuj.Tot moja rada.Preboha,ked to nechces,tak to nerob.Mas s tym nejaky problem?Normalne sa nad tebou pozastavujem....snad vies co chces a co nie.

ps

aký má význam, že ty to nechceš, robíš mu tým len milosť alebo čo, určite by nebol šťastný kedy vedel že čo robíš len kvôli nemu, obaja si ste to mali stieť potom je to to pravé. Držím palčeky

emuška

no to teda niesom...ale, ked on si mysli ze tam ideme za tym ucelom...mame to tam vsetko pre seba...viem ze to velmi chce...ja to chcem tiez...ale obavy su velke

meili

Mas predsa usta. Ked nieco nechces, povedz narovinu, nie si predsa len zmurkajuca babika, ktora ostane tam kde ju polozia...