Stredná škola-láska

Príspevok v téme: Stredná škola-láska
azgez

Zdravím,o rok idem na strednú školu,mám frajerku ktorá ide somnou do tého istého mesta ale do inej školy,ide na gymko,strašne sa bojím čo bude ďalej,že sa tam niečo stane,sme spolu už viac ako rok a strašne ju milujem a ona mňa tiež,nieje to taky obyčajný mladý vzťah,ja vtom vidim oveľa viac,odkedy som sňou ma ostatné dievčatá vobec nezaujimajú a ju chlapci tiež ne,preňu je to prvý vzťah a proste veľmi sa bojim čo bude na strednej škole...niekto kto to už tiež zažil ? Alebo podobný prípad ? Ďakujem

asdfgh

jaj to su tie prve lasky :D ja ked som mal prvu lasku, tak som si hovoril ze budeme spolu navzdy ale vydrzalo nam to cca rok :D akoze prajem nech vam to vydrzi ale stat sa moze hocico a ste predsa stale len pubertaci a rozymslate este inak ako dospeli ludia...takych ako ona este budes mat 20 :D

dobreuz

Rátaj s tým, že do roka sa rozídete, veď ste ešte kidi, žiadny vzťah nevydrží dlho a už vôbec nie kidom.

poradim38

Mozes ratat s tym ze sa vsetko zmeni, stredna skola vie velmi zmenit dieta, tam sa ucis dospelosti a je to uplne ine ako na zakladnej.... takze pocitaj so vsetkym, tvoju frajerku mozes kludne omrziet a vymeni ta, ale nemusi sa to stat, urcite si najdete nove znamosti obaja myslim kamaratskeho charakteru, alebo aj vztahoveho, kazdy z vas sa urcite zmeni, vyspejete, takze sa vobec necuduj ked vam tento vas vztah nevydrzi.... ale vsetko je mozne....

nepanikar

Co sa ma stat sa stane. Obaja si najdete novych kamosov a zaujmy. Ber to vsekto ako pride a zbytocne sa prislis neobavaj. Uzivajte si zivot :)