srdcova arytmia

Príspevok v téme: srdcova arytmia
lilio

zdravim ... posledny tyzden mam fakt strasnu srdcovu arytmiu ...... nikdy som taku nemala . mam 33 rokov .. len som zial na dovolenke a nemozem ist k lekarovi .. zacalo sa to ked som si lahla na chrbat ked som si chcela odpocinut z unavnej cesty .. citila som ze mi ide vyskocit srdce z hrude . strasne velmi rychle nepravidelne busenie .. ked som si sadla prestalo to ... odvtedy to mam kazdy vecer ked si lahnem .. musim hladat polohu aby mi srdce neexplodovalo tak nejak to citim .. najlepsie je to asi na boku v klbku ked sa schulim ..... v minulosti som prekonala strasne stavy uzkosti ..... potom som sa uz citila dobre .. dalej ma dost bolieva chrbtica take uskostna napata ani nie bolest .a mam skoliozu ,ktora kedze mi neprekaza tak neriesim masaz chrbta asi pred dvoma rokmi :D ale pojdem zas . da sa to vydrzat tie napate stavy na chrbte .. nic co by ma privazdalo do sialenstva.. dam si pomasirovat chrbat muzovi s konskou mastou .. tak sa citim lepsie ... hrudnik ma neboli .. kedysi mi raz za cas sem tam podskocilo srdce ,len taka mala arytmia ..a hned prestalo a neopakovalo sa to .. teraz je to sialene ... strach o seba nemam .. lebo viem ,ze keby som sa zlakla ..tak chytim tetaniu .. takze sa to snazim nejak rozdychavat ... cez den to skoro necitim .. iba ked si lahnem na chrbat ...... alebo ked sa prudko zohnem ... ked sme isli na vylet .. tak som sa zohla zaviazat snurku ....a srdce mi skakalo ako besne .. dobru hodinu .... myslim ,ze keby to bolo vazne tak ma uz asi vystrie ? je to chrbtica ,? ma to niekto ... samozrejme ze pojdem k DR hned ako sa vratim z dovolenky ... zatial si z toho nechcem robit tazku hlavu a nestresujem sa stym.... ale je to nieco comu nerozumiem .. prosim o odpovede ... dakujem .

ninah1486

mala som problemy so srdcom, na odporucanie som si dala urobiť testy na homocysteín v krvi, zistili mi malé množstvo, odvtedy beriem tieto vitamíny www.hcy-vitality.sk, odvtedy je vsetko v poriadku

srdce_tep

Tiež som založil tému kde mam problém už asi 4 roky so srdcovou arytmetiou. V k ľudovom režime mam aj 92 úderov a keď som si dnes šiel len tak zabehať po neskutočne dlhom čase tak som mal 117 úderov.

Stačí, že sa zohnem alebo pobehnem či trošku rozcvičim a srdce mi neskutočne rýchlo bije. Búšenie tuším začalo ešte počas strednej z ktorej mi robilo pár spolužiakov peklo. Cez toto som sa už ale dávno preniesol. Možno mi srdce bije kvôli tomu tak rýchlo, že viacmenej nevykonávam aktivitu len sedím či v robote, tak aj doma. Neviem z čoho to môže byť.

mjanik

slniečko-nieje treba špecialistov,špecialista je už samotná akupunktúra.Ak chceš akupunktúru,tak vyhľadaj akupunkturistu a nie lekára,to nieje akupunkturista.Takýto potom robia zlé meno akupunktúre!!!!!

Sloniecko

to ani nepotrebujeme specialistov, ked mame tu akupunkturu.. Nevravim, ze tato liecba nezabera- poznam ludi, ktori podstupili akupunkturu. Niekomu pomohla, niekomu nie. Rovnako ako aj klasicka liecba nasimi specialistami. Ja osobne by som to na tvojom mieste riesil ihned po navrate z dovolenky. Niekto ti napise, ze "posilni srdce" a "preliec chrbticu" a to ta v zivote nevidel, ani ta nevystril. Srdcove arytmie moze sposobovat vela veci. Stres, uzkosti, psychika, stitna zlaza alebo nejaky iny organ, aj ochorenie srdca. Po dovolenke urcite chod rovno za obvodnym lekarom, nech ta posle na dokladne vysetrenie.

mjanik

to je ako stvorené pre akupunktúru.Najskôr posilniť srdce aby "nestrečkovalo":Potom preliečiť chrbticu-to je jednoduchá a rýchla liečba