Neviem ci aj niekto z vas to ma tak ako ja, ale v poslednej dobe ma zacina vytacat, ako kazdy vsetko zrusi, hlavne ked som s niekym dohodnuta, vkuse sa vsetko na poslednu chvilu posere, este som ja nakoniec najhorsia. Este aj priatel mi vycita ze ked sa mi nieco zrusi a urobime si kazdy svoj plan a nevyjde mi a chcem ist za nim alebo sa s nim stretnut, podla mna je to normalne, tak mna zacne obvinovat ako sa na mna kazdy vykasle a podobne a ze si s tym mam ja urobit poriadky a nie jeho otravovat. Ako keby mu vadilo ze ked mozem tak idem za nim, radsej vyuzijem tak ten cas, ked viem ze je napriklad doma a mozme byt spolu ako nic nerobit a cumiet do telky. Nechapem o co ide tym ludom, naslubuju hory doly a vyserkaju sa na vas, najlepsie na poslednu chvilu. Ako ja uz mam tohto dost. Prosim vas dajte radu ako sa nad tymto nepozastavovat a poslat toho cloveka dokelu, lebo ja asi nie som taka odvazna. Fakt a vy co toto robite sa spamatajte, toto sa nerobi take ze naslubujem a dohodnem sa a potom sa vykaslem na toho cloveka a navymyslam si kadeco lebo sa mi nechce ist nikam. !!!!!!
Som zla, alebo??
No každého asi nahnevá, keď niekto niečo zruší, ale ja ľuďom jasne dávam najavo, že keď si na niekoho urobím čas, tak to je čas pre neho tak nech si ho nepremárni, čas je to najvzácnejšie čo môžeš dať. Keď sa stane raz-dvakrát, že tam niečo vojde okey, ale viackrát by som s daným človekom nestrácala čas. U mňa si ľudia hneď uvedomia, že nemám rada ani ľudí čo meškajú, nieto tých, čo neprídu vôbec, to si vždy idem pekne vydiskutovať. Hej ale tolerovať sa dá samozrejme, keď niečo vážne do toho vojde, len keď ty vravíš a ak by to bola pravda, že sa im nechce, tak vtedy by som rozhodne sa vykašľala na daného, kebyže nemáme extrémne blízke vzťahy atď...
Čo sa priateľa týka, tak keď máte obaja plány a tebe sa to zruší a on má plán nejaký, tak jasné, že nechce ísť s tebou, pokiaľ má nejaké stretko a keď má iba relax, tak viete relaxovať aj spolu jasné, ale keď na teba zvykne vybehnúť tiež by som si to vydiskutovala.
Keď sa ti to stáva veľmi často, tak v niečom je chyba, buď v type ľudí s ktorými sa stretávaš(chceš stretávať), alebo v niečom inom.
Ešte je fajn, keď to zruší deň predtým, aj keď mňa by naštvalo, kebyže niečo iné odmietnem, aby som mohla s danou osobou a potom zrazu mám voľno lebo niekomu by sa nechcelo.
Nooo rozhodne prehodnoť ľudí s ktorými sa stretávaš a to, že ťa to nahnevá, je myslím prirodzená rekcia ľudí, ktorí nie sú extra krotkí. ;-)
Pekný dník želám. ;-)
to je tá dnešná doba... každý myslí len na seba a na ostatných kašle a ešte sú k tomu ľudia povzbudzovaní (viď tie rady, že pracuj na sebe, rob to len pre seba, na ostatných kašli...)
Robis len sebe zle, ze sa nad tymto rozculujes...