Akú antikoncepciu by ste mi poradili. Nechceme mať už ďalšie bábo a HAK brať nebudem.
Antikoncepcia - nie HAK
pocas neplodnych dni mam suchsiu vaginu. pouzivas lubrikacny gel, alebo nemate podobny problem?
On to vyhodnoti ako abnormalitu a bude blikat, ze nevie urcit plodne a neplodne dni. A cudujem sa, ze na tolke roky funguje bez vymeny baterie. V navode nepisu nic o kalibracii a teplotu meria na stotiny stupna. Da sa nastavit, aby zapipal, ked si zena zabudne zmerat teplotu.
Ako prístroj reaguje, keď som chorá a mám zvýšenú teplotu? Musí sa prístroj po nejakom čase servisovať, kvôli presnosti merania teploty?
ďakujem za všetky odpovede :)
Ano naplno uz asi 8 rokov. Ale odporucam si prvy rok radsej dat pozor. Ono su tam 2 postavicky, ked sa neobjavia, tak je zarucene neplodna zena, ked preblikuju, tak si pristroj nie je isty a ked svietia, tak su plodne dni. Spociatku to bude preblikovat, kym to tu zenu spozna a takisto, ked sa vynecha meranie a samozrejme treba brat do uvahy aj pripadnu teplotu z choroby. Inak ten pristroj sa da vyuzit aj opacne a sice, ked chce zena cielene otehotniet. My sme s tym spokojni, zena tiez nechce do seba pchat hormony a radsej si meria tu teplotu - zaberie to asi minutu a navyse to uz parkrat odhalilo aj to, ze ma teplotu (nad 37 stupnov) a je chora, hoci to necitila. Ak sa vsetko dodrzi, tak sa to rovna ucinnostou hormonalnej antikoncepcii.
Manzel433
okrem tých troch dní idete naplno s ejakuláciou do vagíny?
My pouzivame uz niekolko rokov elektronicku pomocku Cyclotest 2 plus. Len si to chce kazde rano poctivo merat teplotu. Najlepsie je to mat na nocnom stoliku.(a nezabudnut vziat so sebou ak nespite doma). Prve mesiace sa na to netreba uplne spoliehat, ale potom, ked je vela merani a ten pristroj spozna tu zenu, tak je presnost urcenia ovulacie na 3 dni. Manzelka to uz ma tak, ze po ovulacii si uz nemeria a zacina az prvy den menstruacie. A teda pocas tych 3 dni bud sa vzdat sexu alebo kondom, ale dalsich 25 dni ideme naplno uz roky a nic. Zacala to pouzivat hned po porode.