Uz neviem ci som normalna alebo nie. Bude to asi dlha spoved, ale myslim ze bez ludi si s tym neporadim. Svojmu frajerovi som to poveda lenze ten ma vie vzdy okricat(hej vieme aki su chlapi, no pochybujem, ze v kazdej situacii). Pisem to tu lebo potrebujem pocut rozumny nazor. Je zle ak sa na cloveka nahnevate v zmysle nie odujete ale poviete mu to do oci ze ma mrzi ze si znova nedodrzal slub (a neprisiel vcas ked mal, a uz ste ho o to poziadali ked to nebolo na 10x, splnene a az vtedy ste otvorili usta na ten 10x. A on vas okrici ze si myslis ze som nic nerobil? A pritom vam pisal pocas toho na drzovku ze co robi a robil toto, len jedol a ja som ho cakala s vecerou, ktoru potom uz nezjedol lebo bol najedeny? A obrati to proti vam? Ze on nevedel ze je ta vecera. Prirom mu to pripravite kazdy krat kazducky. Ked mu poviete ze je vam zle a bola by ste rada keby pri vas ostal. A vam povie ze preco? A vy to zopakujete. On odpovie ze vies ten pocit ked chces nieco urobit tak to proste musis urobit? Tak ja proste idem. Cau. Vyzadujem sa niecoho zleho? Ci je jeho odpoved normalna? Lebo ja uz neviem. Je normalne ked niekto vam neustale opakuje ako vsetko robi pre vasu buducnost preto odide domov a cele 2 tyzdne s tym ze to akceptujete on len hra hry a chodi cvicit a nic ine nerobi. A vy sa ho opytate preco sme nesli na vylet, ked nic nerobil, zacne ziapat a coze som nic nerobil a neboli sme spolu chcem svoj priestor to neni zle moja zlata, kto sa o nas potom postara? . A vy sa len divate, co rozprava lebo uz fakt si myslite z toho ze ste najhorsi nechapavy clovek. Proste len chcete zdielat zazitky s clovekom kym VIETE ZE MATE CAS lebo potom uz tolko nebude. Ked mu poviete co si ziadate. A on nie je schopny urobit ani jednu vec. Ale vy sa musite pretrhnut kazdym poziadavkam. Kde je kazdy den von alebo cely cas doma aj ked sa mozme vidiet (a vy chlapi viete ake su zeny klieste a budu si vynucovat vsetko) drzite hubu a nechavate mu priestor. Ale uz ked to po mesiaci neviete vydrzat bo vas vsetko svrbi a vybuchnete vam dokaze vyziapat ze nedycha a sa neciti volny. A vy az puknete lebo cely mesiac ste sa snazili len o ten pocit aby ho nemal? Vysvetlite mi prosim, ci je to normalne alebo sa vyzadujem niecoho co nie je normalne? Ci som hnusny clovek alebo preco je taky ze vsetko co poviem je pouzite proti mne a negovane. Je to 2rocny vztah. A chcem mat pekny vztah plny dovery chapajuci milujuci a nechcem sa zmenit na ziadnu hnusnu harpiu ropuchu. A chcem to s nim. A som smutna lebo to asi nepojde
nazor
Tak toto poznám.Dnes vela mladych chlapcov chodi do fitka.Cviceniu davaju vsetko.Vidia vela filmov kde baby (babenky)obskaku takýchto narcisov.Cvičiť,jesť oddychovať .Ešte aj pri tom oddychovaní bud myslieť na cvičenie variť jedlo alebo robit niečo spojene zo svalmy.Youtube o svaloch,o jedle a ocvičení.A potom ist do fitka alebo sa rozpravať o svaloch činkách,doplnkoch stravy.Peniaze zohnať na doplnky aby boli svaly a aby sa mohlo cvičiť.
Tak je nespokojná, že on neurobí čo ona chce. Tak ako mi to vysvetlíš. A ty sa nebojíš že ta podvádza? Bo chlap nudiaci hmmm....
nazor22, z toho co pise nemam pocit ze chlapa dusi. Ja mam viac zaujmov ako moj chlap, cize on ma velmi velmi vela casu pre seba. Zvysny cas nema vobec problem stravit so mnou a nikdy nepocuvam taketo hovadiny ako autorka temy. Ten chlap ju vobec nerespektuje uz len kvoli ako sa s nou bavi. Veci sa daju podat a vysvetlit aj inak.
Podľa mňa si hlúpa, tak ako to píšeš a chceš od neho každý čas a ked neni s tebou tak si myslíš že ťa nemiluje...ako to píšu aj hentie v komentároch. Ste normálne?????????????, je zaujímavé ako sa dokáže chlap zabaviť sám a vy nie. Furt len rozmýšľate ako také prijebané.
SofiaElla, presna trefa. Lepsie sa to opisat neda.
Ulahci si zivot a rozid sa s nim. Take ake chces to nebude. Tento chlap vobec nepozera na teba, iba na seba a svoje potreby. Vobec neoceni a nevidi co robis a ze sa snazis mu vyhoviet. S takym by som nevydrzala. Ten zije sam so sebou a teba ma ako bonus. Toto nie je vztah.
Ja ti napíšem, ako to vidím ja, keď to takto funguje vo vzťahu, lebo, ver mi, takýchto vzťahov je nespočetne veľa. Mám za to, že dosť veľa žien je stíhačiek a majú dosť prehnané požiadavky. Ale, ak sa správa chlap/muž k svojej partnerke tak, ako tvoj k tebe, myslím, že to má jeden jediný zásadný problém, a to, že ťa skutočne nemiluje. Ja, čo som mala mužov a naozaj ma milovali, ani jeden jediný si takéto veci nedovolil. A hop, potom som mala jedného, (síce len na sex), a tiež mal podobné maniere. Tiež som nad tým občas rozmýšľala, že čo má za problém, až som si jednoducho musela uvedomiť a priznať, že jeho správanie voči mne je také, lebo z jeho strany ku mne žiadne hlbšie city neboli.
je to sebec...daj mu pocitit, ze ty nemienis furt okolo neho obskakovat, proste sa mu nepchaj do zadku a uvidis