Ahojte
Chcem sa opytat a zároveň chcem vediet vas nazor, skusennosti ci sa vam stáva bežne vo vztahu, v sexe , to, ze vášmu priateľovi zmekne penis? Moje posledne skúsenosti su take ze ked mávame predohry, začína to bez problémov drzi sa, ked začne oralom mna, zmekne mu penis akoby mu to nic nerobilo, ale ja si uz namyslam ze sa mu to nepaci a robi to nasilu alebo nepaci sa mu moja.... neviem je to divne pre mna ze ked to na mna ide, poviem my ze ci udeme na to a jemu prestal stat, a mna uz prejde chut a nálada neviem sa uvoľniť, myslim na to ze zrazu len pri orále zmekol ci som vadná ja ci daco tam neni dobre fakt neviem... a zvykneme sa na tom pohádať ... co mam robit? Inac mala som aj zdravot problemy a teraz používané kondom a cez ten aa nikdy neurobí ale to aj chapem lebo cez kondom je zle... no mozte sa vyjadrit ci mate aj vy take skúsenosti a cim to je? :( trápi ma to
Mozem za to ja?
Sofiaaa dobrý ster! :D
Jasne, že sa stáva, že sa nepostaví ale cicina nemôže stáť večne, pokiaľ máte predohru 45 minut tak to jasne, že mu už ani stáť nechce pokiaľ z toho nemá ani orgazmus skrze kondóm. :D Keď mu zmakne až to on začne robiť tebe jazykom tak si to vystriedajte, nech on začne s lízaním a potom ty jemu pofajkaj ak mu tvoj člnoček nevoní až mu zvadne. :D
Ale tak hlavne ver, že pre neho to je zrejme viacej frustrujúce ako pre teba takže tým, že sa kvôli tomu pohádaš mu to ešte zhoršuješ. Miesto hádky by ste si mali úprimne pohovoriť. ;)
no minimálne z hľadiska možnosti otehotnenia nie je jedno, či ide o erekciu alebo ejakuláciu. A myslím, že keď už máš vtáka a používaš ho, mal by si vedieť pomenovať, čo sa ti s ním deje..
a nie je to jedno?:D je jasne co som chcel tym povedat
gutshot - síce bol stoporený, ale na erekciu nikdy nedošlo? Snáď na ejakuláciu..
je to aj o hlave...napriklad ja som sa nevedel nikdy spravit, ked ma zena robila ustami...sice bol furt stoporeny ale na erekciu nikdy neprislo...pritom pri sexe som nemal najmensi problem...nakoniec sa to mojej poslednej byvalej podarilo a to mam 25 rokov...bol som naozaj spokojny a aj ona :D a potom som uz nemal vobec problem sa spravit ci uz ked ma fajcila alebo sme sa milovali...bol to asi nejaky blok, ktory som prekonal
Ja mam podobne
Ano je to normalne ze mu nestoji cely cas. Nepanikar a uz vobec sa s nim kvoli tomu nehadaj lebo ti vztah skonci skor ako zacal.