Akné

Príspevok v téme: Akné
michaela7

Ahojte. Posledneho pol roka trpím akné. Nikdy predtým som vyslovene akné nemala, len počas svojich dní par vyrážok. Neviem čo už robiť mam permanentne mastnú pleť a kadejaká kozmetika nezaberá. Som zúfala, dnes som narazila na článok o NOVACLEAR...chcem sa spýtať máte s ním dobré skúsenosti? alebo nejaký iný prípravok Ďakujem za rady .

Robino35

Ahoj.Musíš sa kriticky pozrieť hlavne na svoju životosprávu.Kozmetika ťa nezachráni.Pre človeka s mastným typom pleti je to čo zje rozhodujúce.Pre mňa sú katastrofa vajcia,tvarohy, sladene,mlieka,kava..pozor tiez na proteinove shaky a hlavne na vyprazane v oleji a sladkosti kde je palmovy tuk.Ja viem ze existuju ludia ktori toto vsetko jedia a nemaju vyrazky..toto ale nie je tvoj pripad vsakze.Kozmetika urcite pomoze tiez.Ja pouzivam len dermakozmetiku...to je lekarska zamerana priamo na kozny problem.DADO SENS a rada pudrerm je jedine z coho som mal fakt ze vysledky.Drz sa!!

sany_12

Ahoj, ja mám tiež mastnú pleť, velké červené vyrážky a tiež aj krupicu (všade asi milion podkožných vyrážok) a už skoro mesiac používam novaclear a veľké vyrážky už vôbec nemám ale tie podkožné sa nejak stále držia?dúfam že pomohlo
Pre ďalšie info mi môžeš napísať na email
@seginkova.sandra@gmail.com

aloe0

michaela7 aj ja mam velmi mastnu plet, a zacala som pouzivat aloe vera produkty, na mastnu plet aloe vera propolis krem ,je dobry aj na akne, a este ktomu pijem aj aloe vera gel.a fakt pomaha. keby si mala zaujem mozes ma kontaktovat. :)