Dobry den, Nasiel som toto akoprezitrozchod.com . Mate niekto s tymto produktom skúsenosti pomoze to pri nestastnej laske a co si o tom myslite ?Mne sa nepozdava podozrivo nizka cena 17 euro.
Vztahovy detox a nestastna laska
Ja som uz nastastie cez 50 percent za tym. Jedna moja znama sa trapila 5 rokov.
Taketo veci to su nezmysly, kazdy na to potrebuje nejaky cas aby sa z toho dostal :/
Skusala som to, mam to za sebou a cele je to hlavne o tom, vazit si sam seba a uvedomit si, ze ten druhy neurcuje nasu hodnotu. Ale velmi zalezi aky ste mali vztah a preco skoncil
Ale ked to trva skoro polroka tak nieco nie je v poriadku.
Ja som po rozchode asi 3 dni a ziadna slava, ale knihu ma nenapadlo kupit :D muso to prirodzene prejst. Tamto je len daka naplast, ale nemyslim si, ze by to pomohlo.
no je to predovsetkym v tvojej hlave, pozri si aj videa na tuto temu, take motivacne...je to tazke ja viem, tiez som si tym este uplne nepresiel a stale to boli ale snazim sa mysliet pozitivne a hovorim si vsetko zle je na nieco dobre
Uz som mu napisal no dufam ze ten DETOX zabere v mojom pripade
pripadne mu skus napisat mail a popytat sa okolo tej knihy...ja som mu pisal naposledy teraz v piatok a zatial neodpisal...mozno je na dovolenke
Ja som knihu od neho nekupoval, komunikoval som snim cez email ohladom toho ako ziskat spat svoju ex..kazdy jeden krok sme spolu diskutovali...neboj ja viem co prezivas, ja to mam podobne aj ked to je len mesiac od rozchodu...hlavu hore :)
A pomohol ti ten vztahovy detox ?Ja sa trapim s nestastnou laskou asi polroka a chcem vyskusat program vztahovy detox, lebo som uz zufaly.