Som psychicky na dne

Príspevok v téme: Som psychicky na dne
beky_beky

Dobry den, uz som tak zufala , ze ma napadlo, ze sa tu poradim alebo mi vy ponuknete vase skusenosti a nazory na danu situaciu. S frajerom sa pozname 4roky, ale zacali sme spolu iba nedavno. Sme spolu 4mesiace a zazivam strasne peklo. Je nenormalne naladovy, ufrflany, ziarlivy a majetnicky. 4 mesiace ma problemy ja pri nom stojim a som mu oporou , ale mam pocit, ze ma zacina dusit so svojim spravanim. Absolutne si ma nevazi a nevazi si ani to co pre neho robim. Nikam nechodim okrem prace , stale som doma staram sa o celu domacnost . Ked som co i len chvilu na telefone, ze si pokukam nejake  veci tak hned ma zacne obvinovat ze si vypisujem s niekym , tak som sa zobrala lebo sme sa pohadali a isla som do obchodu nakupit a on mi zacal pisat, ze utekaj si za tym k..... . A toto mam kazdy tyzden. Ja radsej ani nejdem s kamoskou na nakup alebo sa opalovat aby ma zas nezacal z niecoho obvinovat. Okrem tohto bezne , ked nieco nevie najst trenky alebo tricko,tak zacne na mna zvysovat hlas, ze ukladam tie tricka barsako , ze nic nevie najst , ze keby som logicky rozmyslala tak by som vedela ze ked z predu nakladam skrinu ze sa kopa prevali dozadu a on mal za tou kopkou popadane veci. Pritom som si myslela, ze nadavat mi za to, ze sa tu o vsetko staram je nelogicke, len zato ze on si nevie najst tricko. Proste ja uz melem z posledneho , stale placem ked ma zacne obvinovat lebo uz neviem co mam robit ako mu dokazat, ze s nikym si nepisem a s nikym sa nestretavam. On pride za mnou do prace da mi pusu a zacne mi vonat pery, ze citi chlapa a toto som pocuvala cely den :( . A najhorsie je na tom to, ze nedavno som nasla jeho telefon. Ja do mobilu nechodim, ale opili sme sa a on ai nechal gate hodene na zemi ako som ich dvihla tak vypadol telefon a ja ze nazriem don, ze to neni mozne aby ma niekto vkuse z niecoho obvinoval , ze tu musi byt nieco ine. A nasla som v telefone spravy ako si vypisuje a byvalou , ona mu posielala nahe fotky . Pohadali sme sa , on sa ospravedlnil , ale povedal, ze narusila som nas vztah lebo som mu vliezla do telefonu a po dalsie nechape co vyvadzam, ze on jej na to nic take neodpisoval , ze to ona jemu pise on jej iba odpisuje. Pritom som sa ho pytala ci si s nou pise a on ze nie. On na to, ze ale to si sa pytala v stredu a ona napisala vo stvrtok. Ja sa citim ako uplna hlupana , on mna depta za jeho paranoje a ja najdem fakty a on , ze co robim vedu a ze toto neni dovod na nedoveru alebo rozchod. Posiela ma k psychiatrovi , ze robim divadlo a vkuse revem, ze ne som v poriadku. Tak ja uz neviem ci som naozaj ja ta zla .