Zdravím,
Každý deň zažívam neznesiteľnú únavu s ktorou si už neviem dať rady a veľmi ma obmedzuje.
Vždy to príde náhle-aj niekoľkokrát denne,často dokonca po raňajkách (čiže tesne po zobudení a to aj v prípade,že som spala dostatočne dlho),či obede. Som schopná prespať kľudne aj 18 hodín a nedokážem normálne fungovať. Už mi nepomáha ani silná dávka kofeínu.Doteraz som to hádzala na anémiu,ktorou som od detstva trpela,lenže krvný obraz mám už nejaký ten rok viac menej v poriadku. Neviete čo iné by za tým mohlo byť.
Neznesiteľná únava každý deň
timotej napíš mi poviem ti ho
Juliana mohla by si dať kontakt dík
Noelinka Lieči chrbtice,zápal,akupunktúra,takto si to chcela vedieť čo robí
Juliana ale aj ja by som potrebovala pomoc to ti treba napísať dakujem
Noelinka práve preto to nepíšem aby som nerobila reklamu lebo ten dotyčný má vela pacientov ktorý majú problémy a potrebujú pomoc preto nechcem robiť reklamu ako ty píšeš Juliana
vyhľadaj akupunktúru,nech ti posilní "Jang"
Ved sa ani necudujem, v tomto teple aj mna chyta unava a to nemusim ani nic robit. Nemusis sa nicoho bat, takto to ma kopec ludi, skratka to teplo a aj cez noc ked su nadpriemerne teploty a vzduch stoji tak sa clovek nevyspi, aj ked si mysli ze sa dobre vyspal, tak to teplo aj dost odvodnuje, preto je dobre vypit rano pohar vody, aj dva, dat si na ranajky radsej nejake ovocie, ktore ma v sebe vodu.
Juliana a preco nepasises sem aby mohli aj ostatny citat? Alebo robis reklamu?
Napíš mi poradím juliana@atlas.sk