Ahojte. Vcera som sa isla prvykrat po dlhej dobe dlhsie opalovat. Tvar som si natrela 50 faktorom. Hodinu po opalovani sa mi na lici a cele spravil ruzovy flak, ktory neboli ani nestipe. Myslela som, ze do rana zmiznu, ale vobec neblednu. Prosim vie niekto co by to mohlo byt?? Mam dost bledu pokozku a bojim sa, ze tieto dva flaky stmavnu.. To budem vyzerat naozaj hrozne :'(
Flaky po opalovani
Stalo sa presne to, coho som sa bala :( Tie dva flaky mi zhnedli... Je to dost vidno :( Myslite, ze to do jesene zacne blednut? Ci je to uz natrvalo poskodeny pigment? Mam len 18 a nechcem mat flakatu tvar :(
Nemusí to byť alergia na slnko, môže to kľudne byť alergia na opaľovací krém. Čím vyšší faktor, tým viac chémie!
Tak ako tu pisu ostatni. Je to alergia na slnko. Ma to aj kamaratka a nepomoze jej ani 50tka faktor. Skratka, musis sa vyhybat silnemu slnku, hlavne ako su teraz horucavy a slnko pali, tak to radsej ostan doma a chod az k veceru von. Ja by som sa chcela opytat predsalen na jednu vec. Ja sa opalujem dost casto a vsimla som si, ze sa mi na nohe urobil taky flak, ako keby pigmentova skvrna. Neviem co s tym, vobec sa to neda opalit. Dakujem za rady :-)
@mate59 dakujem velmi pekne
Áno,zajtra do večera to zmizne.
Je to alergia na slnko.Teraz je veľmi silné.Zmizne to.