Zacala som sa stretavat s jednym muzom a od zaciatku je jasne, ze chce so mnou sex. Chcem sa spytat co si myslite, ze by z toho aj napriek tomu mohol byt vztah, alebo ak chcem vztah nemam sa s nim radsej ani vyspat... prosim normalne rady :)
chce len sex, je sanca na vztah?
Mňa by zaujímalo, z čoho dedukuješ, že mu ide iba o sex? Povedal ti to? Alebo je zadaný? V každom prípade, ak k nemu cítiš niečo viac, ale nie si si istá jeho citmi k tebe, určite s ním nespi.
Len treba mysliet na svoje city...Aby z toho nebola ujma...
Vela ludi chce vzťah a nakoniec je z toho len sex.Niektorí ,ktorý maju zasa len sex -neskôr je z toho vzťah.Nikto ti z určitostou nepovie ako to dopadne.Dohodnúť sa môžete na všeličom aj snaha naplniť môže byť obojstranna ale %lovek mieni ,život mení.
Mám známych, ktorí si svoje záujmy vysvetlili hneď na prvom rande. On totiž naznačoval, že mu ide o sex, tak ona sa na to priamo spýtala a on jej to potvrdil. Ona mu vysvetlila, že s tým u nej nemôže rátať a myslela si že týmto to medzi nimi skončilo. On ju ale za nejaký čas kontaktoval, že prijíma jej podmienky a že či by to spolu neskúsili. Skúsili a sú už pár rokov manželia.
ja som mal s priatelkou (uz byvalou) na druhom rande a pri kazdom dalsom stretku sme mali tiez sex a nakoniec sme sa dali aj dokopy...kazda zena je ina a aj chlap
Pokial ste sa este nedohodli na vztahu, ze spolu "chodite" a vnimate to tak obaja, tak sex nemaj. V tom pripade to bude, len o sexe.
Muz, ktory ma zaujem o vztah, ta chce hlavne spoznavat a doma si v tichosti nad tebou vylesti. Prvotne chce spoznat teba a potom aj telo, samozrejme, to k tomu patri. Sama musis vediet, ako sa k tebe sprava, ci sa o teba zaujima, alebo na teba, verbalne aj neverbalne, nalieha ohladom sexu.
Vobec neviem co ti napisat...tak malo informacii si dala. A najma, skus sa spytat jeho, ze ako to vidi. Absolutne priamo, len komunikacia ti pomoze. Z toho, co si napisala, neviem podat nejaky svoj nazor :)
Každý chce sex a ty tiež.Ak chceš vedieť či pôjde do vzťahu, tak sa s ním nevyspi hneď po treťom rande.