Zubárka

Príspevok v téme: Zubárka
NestastnyZubok

Ahoj. Prosím Vás, už 2 týždne mám strašný kašel, brala som antibiotiká na zápal dýchacích ciest, 5 dní som nemala hlas a stále ho nemám úplne v poriadku... môžem ísť v takomto stave na vŕtanie k zubárke? Ak ma preobjedná o 2 mesiace (najskôr), tak sa mi zub rozsype. Ale chorých pacošov vraj neošetruje. Myslíte, že by som to mohla nejak zamaskovať? Vďaka

NestastnyZubok

Už nie som prenášač, bola som na kontrole a tá choroba musí len "doznieť". Beriem ohľad až moc, s jedným zubom sa mi s prepáčením serkajú už rok a keby sa zdržujem v okolí nepoviem, ale zakaždým sa trepem 300 km tam a s5. Iba preto mi na tom záleží, chcem to už mať v poriadku

simiona

Si predstav, že ti bude opravovať zub a ty sa tam rozkašles, veď pohnes hlavou a môžeš si ublížiť, lebo sa zubárka netrafí. Radšej sa s ňou dohodni.

Sloniecko

Ahoj
kym som bol chory, mna moja zubarka vzdy odmietla osetrit. A ja mam pre nu pochopenie. V prvom rade aby neochorela ona a zadruhe, neviem si predstavit, ze by mi zacalo pocas vrtania tiect z nosa, alebo by som zacal kaslat. Neviem, ako to je inde, ale moja mi vzdy povedala, aby som prisiel hned, ako budem zdravy.

zubkovavila

Dobrý deň, berte trochu ohľad aj na nás - tých, ktorí tam pracujeme a pacientov, ktorí prichádzajú do ambulancie v zdraví. Potom povedia, že “som chorý odkedy som bol u zubného lekara.”
Pokial je to akútny stav, lekár ošetrí, pokial nie, treba počkať. Maskovanie nepomoze, pretože z toho “vŕtania” - aerosolu vás bude dráždiť na kašeľ.