Ahoj. Prosím Vás, už 2 týždne mám strašný kašel, brala som antibiotiká na zápal dýchacích ciest, 5 dní som nemala hlas a stále ho nemám úplne v poriadku... môžem ísť v takomto stave na vŕtanie k zubárke? Ak ma preobjedná o 2 mesiace (najskôr), tak sa mi zub rozsype. Ale chorých pacošov vraj neošetruje. Myslíte, že by som to mohla nejak zamaskovať? Vďaka
Zubárka
Už nie som prenášač, bola som na kontrole a tá choroba musí len "doznieť". Beriem ohľad až moc, s jedným zubom sa mi s prepáčením serkajú už rok a keby sa zdržujem v okolí nepoviem, ale zakaždým sa trepem 300 km tam a s5. Iba preto mi na tom záleží, chcem to už mať v poriadku
Si predstav, že ti bude opravovať zub a ty sa tam rozkašles, veď pohnes hlavou a môžeš si ublížiť, lebo sa zubárka netrafí. Radšej sa s ňou dohodni.
Ahoj
kym som bol chory, mna moja zubarka vzdy odmietla osetrit. A ja mam pre nu pochopenie. V prvom rade aby neochorela ona a zadruhe, neviem si predstavit, ze by mi zacalo pocas vrtania tiect z nosa, alebo by som zacal kaslat. Neviem, ako to je inde, ale moja mi vzdy povedala, aby som prisiel hned, ako budem zdravy.
Dobrý deň, berte trochu ohľad aj na nás - tých, ktorí tam pracujeme a pacientov, ktorí prichádzajú do ambulancie v zdraví. Potom povedia, že “som chorý odkedy som bol u zubného lekara.”
Pokial je to akútny stav, lekár ošetrí, pokial nie, treba počkať. Maskovanie nepomoze, pretože z toho “vŕtania” - aerosolu vás bude dráždiť na kašeľ.