Podozrenie na autizmus

Príspevok v téme: Podozrenie na autizmus
Emilia567

Chcem poprosit o nazor niekoho kto ma dietatko s autizmom. Moja dcerka bude mat 32 mesiacov, vsimame si ze asi nieco nie je v poriadku. Naskor sme mysleli ze len bude neskor rozpravat, ale teraz di vsimam aj ine ukazovatele. Rozprava velmi malo, ale aj to nie ako odpoved na otazku, ale len dokaze zopakovat slova, teda nie je to komunikacia. Nevola ma mama, nereaguje na svoje meno, zle spava. Pohybovo je sikovna, chodila zavcasu. S detmi je rada. Dokate zjest nejedle veci. Ovoniava kamene, hracky. Vela pije. Rada sa vozi, hojda. Nereaguje na pokyny, stale bezi, akoby ani chodit nevedela len utekat. Nehladka deti, mna, nepovie moje a nepohladka ani psika. Prosim vas o rady, sme zroneny, detska doktorka nevidi ziaden problem, ale nam sa to nezda. Dakujeme

GOING

Ja som za to, nech rodičia stavajú na referenciách rodičov detí,
ktoré už netradičné metódy intervencií na autizmus vyskúšali
a s výsledkami intervencií boli nad očakávania za krátky čas (1-2mesiace) spokojní.

Toto zaujíma rodiča. Výsledky, výsledky, výsledky.

Emily opat

GOING autizmus sa liečit NEDÁ. Dá sa ale pomocou odborníkov pomôct autistickému jedincovi a jeho rodine žiť kvalitnejší život.
Všetci tí, ktorí sa snažia profitovať na úbohých rodičov co sa v zúfalstve chytia všeličoho sú bezcharakterní ľudia.

GOING

Autizmus sa liečiť dá !
Existujú kontakty na rodičov detí v BA prípadne stred., ktorých 4-5 ročné deti nosili plienky aj vonku na ihrisku alebo nočníkovali a v prvom mesiaci intervencií už nenosia a ostatné komplexné napredovania u detí počas intervencií nebudem opisovať.

Ide o psychokinéziu.
Popieranie existencie sa môže pokladať za nevedecké.
Výsledky sú zhmotnené psychológmi, forma a spôsob intervencií sú predmetom duševného vlastníctva preto predpokladám, že spôsob a formu intervencií nemôžete poznať.

To neznamená že keď niečo nepoznáme, že to neexistuje.

Emily opat

Pokial máte podozrenie treba co najskôr kontaktovať špecialistov. Ak by sa autizmus potvrdil je fondamentálne začať spolupracovať s odborníkmi co najskôr.
Neverte žiadnym sarlatanom ponúkajúcim liečbu, autizmus sa liečiť nedá, nie je to choroba.

GOING

Aha. Keď prejde dieťa ďalším ročným vývojom tak až potom to riešiť.
Keď budú odchýlky naďalej pretrvávať a matka bude čakať čo potom zasa povedia daktari. Dieťa štyri roky a následne sa bude o dieťati rozhodovať či pôjde do nomrálnej škôlky alebo nie a potom ostane už len rok na liečbu aby s ním nešli štátne papiere doživotne s Dn..

Diagnóza sa určuje až v 18-tom roku. Znaky autizmu sa môžu prejaviť skôr ako píše a opisuje zakladateľka témy.

Pag

To je tak, že keď si naštudujete niečo na nete a potom vám to všetko "zapadá" a nemusí to byť pravda a samozrejme že robíte paniku. Ak povedala doktorka, že je všetko v poriadku, tak je všetko v poriadku. Prečo si hneď robíte zo všetkého ťažkú hlavu. Dieťa čaká lásku a nie vašu sebaľútosť. Tento svet nie je dokonalý, je farebný, v každej rodine sa niečo nájde, výnimky takmer niet.

GOING

Opísané nájdete vo FÓRUM :
Sekcia: epilepsia
Príspevok v téme: epilepsia ( predpolená založená téma )
Prispievateľ: GOING , zo dňa 27.3.2018

GOING

Riešte to čo najskôr aby to diaťa nepostihlo na mentálnom a fyzickom vývoji, ktoré spolu súvisia. Pokiaľ má dobrý krvný obraz, hlavne hemoglobín a železo dá sa pomôcť v priemere na 70%-80% (pozorované zlepšenia u 4-5 ročné deti) a komplexne znormalizovať všetky deficity vonkajších prejavov k obrazu rovesníčok.
Čo opisujete sú znaky autizmu.

Pozrite si moje cielené intervencie s výsledkani a foto. u detí aj s ťažšími Dn. v sekcii epilepsia.
Pri intervenciách detí s príznakmi autizmu, nejde o hmotnú/materiálnu formu intervenií ale ide o nehmotnú a nejde ani o zaužívané psychologické cvičenia/učenia.