Hádka

Príspevok v téme: Hádka
Nalilila

Ahojte. 3 dni nazad sme sa troska poskerpili s priatelom. Bol potom protivny cez sms a predvcerom mi napisel ze nieje zalubeny. Preplakala som noc, bo ma aj skaredo odbil. Vcera mi posal zamilovano a podobne a ja som ho odfajcila s tym, ze mi napisal ze ma nelubi a ja som preplakala noc. Teraz nekomunikujeme. Chcem sa spytat, preco su chlapi take pice! A preco sa ak zahravaju s nasimi citami. Si myslel, ze s toho budem na vetvi, ze si to premyslel? Nemam ani chut mu pisal, premyslam o rozchode. Ked toto napise po par mesiacoch chodenia, co pride nabuduce?

theendd

Veď to je jasný koniec z jeho strany, nieje zaľúbený, nemiluje ťa už. Prešlo ho to. To sú tie krátke lasky, keď sú založené len na vasni bez prvotného spoznávania sa ale vhupnutie rovno do "vzťahu"...

dobreuz

Jaaaaj tie vaše city, strašne ste precitlivené, vas chlap potreboval nejakú zásuvku a keď ste sa mu zunovali, išiel za inou. Láska sú len rečičky a predohra ku sexu, nič viac, treba zapnúť ten orgán že mozog.

luluukk

nepis mu vobec, kludne aj par dni a uvidis...a ked sa aj ozve, tak to ignoruj a podla jeho spravania budes vediet, ze ci mazuajem alebo nie