poznam sa s jednym muzom a pisali sme si cez fb najprv ja som jeho poziadala o priatelstvo, pisali sme si casto krasne veci a flirtovali ako po sebe tuzime, ake to bude ked sa stretneme, telefonovali si, a planovali stretko. Volali sme si aj neskoro vecer a pisali smsky. Stale mi pisal aka som krasna na fotkach fb ze mam super postavicku, krasnu tvaricku, ze som zlatunka, chutnucka na zjedenie, pisal mi o sebe kde pracuje, co robi, o svojej rodine, o sebe kde vsade pracoval, co studoval o svojich planoch do buducna ze si ma vie predstavit ako svoju manzelku, o tom co vsetko spolu podnikneme, kde vsade pojdeme a zrazu prestal pisat, smskovat, volat a odmlcal sa uplne..
Uz je to dva tyzdne co nekomunikuje so mnou a ked mi volam nezdviha, neodpoveda na smsky, nepise na fb ani nereaguje na moje spravy
Vysvetlenie ziadne aj ked ho o to ziadam
Co to ma byt prosim vas? Preco to robi? Ved to tak nadejne vyzeralo z jeho strany a ja som sa zamilovala.
Prosim ja som sa uz zalaskovala a on mi toto spravi? Ako preco?
Nieje mozne sa s nim stretnut pretoze je kvolipraci odstahovany do ineho mesta a ja byvam na dedine takze nieje mozne honiekde na ulici stretnut
Co to ma znamenat prosim vas? Idem z toho zosaliet lebo ho nemozem dostat z hlavy.
Čo z toho vyplýva?
Bud ta klamal a mal inu alebo je zenaty a len pospasovat potreboval ci vie este balit zeny
Ale keby ta ozaj chcel presiel by od reci k cinu a stale by bol s tebou v kontakte lebo ked clovek miluje tak si nakde vzdy cas
Vyser sa nanho neda sa mu verit si aspon zistila
ze bud umrel, nieco sa mu stalo alebo sa zamiloval ci stratil zaujem.....dalsie moznosti vylucujem
Tipujem ze ma doma zenu a deti. S tebou sa pozabaval, mozno mali krizu a uz sa vsetko utriaslo tak ta uz nepotrebuje. Chod dalej a zabudni nanho. Ako by sa aj dalo do buducna verit niekomu kto sa takto sprava? Keby to myslel vazne tak ho ziadna katastrofa nezastavi aby bol v kontakte.
www.tvnoviny.sk
jednoducho povedané teba už nemiluje a možno ani nemiloval len ťa namotával a ťahal medové motúzy popod nos a ma ínú a možno aj mal vtedy len zatúžil s nejakou poflirtovať alebo možno je aj ženatý no to musíš už ty vedieť keď si vedela koho žiadať o priateľstvo..