Čo z toho vyplýva?

Príspevok v téme: Čo z toho vyplýva?
ajtusim

poznam sa s jednym muzom a pisali sme si cez fb najprv ja som jeho poziadala o priatelstvo, pisali sme si casto krasne veci a flirtovali ako po sebe tuzime, ake to bude ked sa stretneme, telefonovali si, a planovali stretko. Volali sme si aj neskoro vecer a pisali smsky. Stale mi pisal aka som krasna na fotkach fb ze mam super postavicku, krasnu tvaricku, ze som zlatunka, chutnucka na zjedenie, pisal mi o sebe kde pracuje, co robi, o svojej rodine, o sebe kde vsade pracoval, co studoval o svojich planoch do buducna ze si ma vie predstavit ako svoju manzelku, o tom co vsetko spolu podnikneme, kde vsade pojdeme a zrazu prestal pisat, smskovat, volat a odmlcal sa uplne..
Uz je to dva tyzdne co nekomunikuje so mnou a ked mi volam nezdviha, neodpoveda na smsky, nepise na fb ani nereaguje na moje spravy
Vysvetlenie ziadne aj ked ho o to ziadam
Co to ma byt prosim vas? Preco to robi? Ved to tak nadejne vyzeralo z jeho strany a ja som sa zamilovala.
Prosim ja som sa uz zalaskovala a on mi toto spravi? Ako preco?
Nieje mozne sa s nim stretnut pretoze je kvolipraci odstahovany do ineho mesta a ja byvam na dedine takze nieje mozne honiekde na ulici stretnut
Co to ma znamenat prosim vas? Idem z toho zosaliet lebo ho nemozem dostat z hlavy.

watersun

Bud ta klamal a mal inu alebo je zenaty a len pospasovat potreboval ci vie este balit zeny
Ale keby ta ozaj chcel presiel by od reci k cinu a stale by bol s tebou v kontakte lebo ked clovek miluje tak si nakde vzdy cas
Vyser sa nanho neda sa mu verit si aspon zistila

katka7362

Tipujem ze ma doma zenu a deti. S tebou sa pozabaval, mozno mali krizu a uz sa vsetko utriaslo tak ta uz nepotrebuje. Chod dalej a zabudni nanho. Ako by sa aj dalo do buducna verit niekomu kto sa takto sprava? Keby to myslel vazne tak ho ziadna katastrofa nezastavi aby bol v kontakte.

otvorocka

www.tvnoviny.sk
jednoducho povedané teba už nemiluje a možno ani nemiloval len ťa namotával a ťahal medové motúzy popod nos a ma ínú a možno aj mal vtedy len zatúžil s nejakou poflirtovať alebo možno je aj ženatý no to musíš už ty vedieť keď si vedela koho žiadať o priateľstvo..