Ahojte, ale v máji 2017 som mala prvý zápal močového mechúra, dok mi dal antibiotiká Zinnat 500, po vybratí všetko fajn. Žiadne príznaky ani pod, všetko bolo ok. Vo februári 2018 som dostala príznaky znova (len tak, nikde som nechodila, sedela som doma a učila som sa celé dni), mala som však vtedy menštruáciu navyše aj skúškové tak som išla iba obvodnemu dok, neurobil mi ani testy nič, len mi znova nasadil Zinnat 500. Vybrala som to a bola som v tom, že to bude ok. Aj bolo prvý týždeň, ale potom mi začali problémy ktoré ma trápia doteraz.
Mám akoby neustály pocit, že sa mi chce močiť a zároveň necítim, kedy sa mi chce. Alebo skôr tým, že sa mi chce stále neviem kedy sa mi vlastne chce naozaj, lebo to neviem rozlíšiť. Ďalej mávam akoby také kŕče v močovej rúre, nepríjemný pocit najmä ku koncu močenia. Kŕče sú najviac intenzívne po močení, počas menštruácie a po kúpaní alebo sprchovaní. Ďalej idem močiť o 12:00, moč úplne číry ako voda. Idem znova 12:01, moč je takmer oranžový. Ďalej sa mi stále chce ale vymočím len veľmi málo. U urológa som bola, poslal mi moč na kultivaciu E. Coli, chlamýdie, mykoplazmy všetko negat. Aj sono obličiek bolo vtedy (13.2. 2018) ok.
Asi od januára 2017 do januára 2018 som mala vážne problémy so spánkom, spávala som max pár hodín týždenne. Cca september, október, november 2016 som mala ťažšie obdobie, dokázala som zjesť maximálne jablko plus niečo malé denne. Pitný režim tiež nič moc. Ráno sa mi nechcelo ísť močiť, čo som považovala za zvláštne. Inak mi bol diagnostikovaný mierny chronický zápal pankreasu, ale stravou som to dokázala eliminovať. Bola som nedávno u gynekológa, či to ebude tento problém, mala som zlé pH pošvy resp zápal, tipujem kvôli bratiu tých atb. Mám 21 r.
Prosím vás. Neviem, či mám ísť ešte raz k urologovi alebo ako mám postupovať. K lekárom mám všeobecne dosť negatívny postoj, rok som trpela extrémnou insomniou a nikto ani prstom nepohol. Tak sa mi tam nechce.
Ako by ste postupovali pri liečbe vy? Brusnice, probiotika, uro čaj a pod sú samozrejmosťou. Rozmýšľam nad wobenzymom.
Ďakujem za odpoveď všetkým.