Prosim mam takuto hrudku na jazyku... Je to biele a pevne a strasne to boli... Lozisko sa nehybe, je pevne... Asi 3mm.... To biele na fotke napravo
Hrudka na jazyku.. rakovina?
Nic take som praveze nejedol. Dal som si tam tamntum verde, tak uvidim, ale zatial sa mi to nikak nelepsi :(
tak navstiv lekara, aby ti to na 100% potvrdili. Vacsinou to sposobuje nedostatok vitaminov, problem s imunitou alebo precitlivost na urcite druhy potravin. Mne aftu napr sposobuje tropicke ovocie- najcastejsie kiwi alebo ananas, pripadne vlasske orechy. A mavam to vzdy len v zime, koncom roka. V zime imunita funguje trochu horsie.
Anoo? Tak to mi odlahli, mna naplasilo len to, ze je to take tvtdsie ta struktura... Taku aftu som este totiz nemal....
Anoo? Tak to mi odlahli, mna naplasilo len to, ze je to take tvtdsie ta struktura... Taku aftu som este totiz nemal....
Fotka je dost neostra, ale napriek tomu to vyzera na obycajnu aftu. Aj ja mam obcas na jazyku.. naposledy tak pred pol rokom. Mne na to zabera Mundisal gel. Ten je urceny na vredy a poranenia v ustnej dutine. Ale ak sa tak bojis, tak navstiv obvodneho lekara. Ak ti potvrdi, ze je to len afta, nemusis sa bat, ta vacsinou do tyzdna pominie sama od seba.
Abcd prestaan trepaaat, nic take som nerobil :D
to mas z toho fajcenia k . k . t . v
a este sa tu chval s tym
byt tebou zajdem k doktorovi predtym nez niekoho dalsieho nenakazis!!
Však to je obyčajná afta ty magor
A čo to je? Čo si mám na to priložiť!?
Báť sa nemusíš, rakovina to nie je... :)