prečo sú ludia na seba tak zlí na pracovisku? podrážajú sa podkopávajú si nohy a vybíjajú si osobné komplexy na kolegoch čo nemôžu za ich blbý život a problémy ? Prečo nasa krajina nemôže mať viac lepších ľudí ?
prečo sú slováci na pracoviskách na seba také svine?
SofiaElla, skus najprv citat a az potom reagovat.
Mrauka, ale kde tu je ideaizmus? Ziadny politicky smer predsa idealizmus nedeklaruje ani nepresadzuje..
Peknucke.... z idealizmu ale narod nenakrmis. Ak najdes jedneho cestneho a uprimneho cloveka, ktory aj pri koryte taky ostane, zatlieskam. Nie je to v ludskej povahe.
Pag, takto ako to navrhuješ, tak by to nefungovalo. Nemôžeš tvoriť novelizácie alebo kodifikácie zákonov na základe like alebo dislike alebo na základe názoru jednoduchej skupiny - myslím tým ľudí, ktorí o probléme nemajú žiadnu relevantnú informáciu. Problém asi bude hlbšie, tak často spomínaná politická vôľa, ktorá je dnes nadstavená finančne, nie ako vox populi odborne vedomých.
SofiaElla plne súhlasím mali by ludia čestný a úprimný založiť stranu a vládnuť v našej krajine a bolo by tu všetko v poriadku
Všetko alebo veľa vecí závisí od schopnosti komunikovať. Ale tu sa bijú nejaké zvláštne zákony, na jednej strane sloboda a na strane druhej nesloboda. Keby bol aspoň jeden rok taký, že si každý povie, čo chce, ale nie takým štýlom, že kopať do toho druhého, lebo má pár drobných navyše, ale preto, aby sa povedalo to ako v materskej škôlke, že čo sa mi páči a čo sa mi nepáči. Páči sa ti to - like, nepáči sa ti to dis. Jedná vec sú zákony a tá druhá sú nejaká nadzákony. Výklad a presadzovanie svojej filozofie za každú cenu bez možnosti dialógu. Nechajme to teda všetko tak a prizerajme sa, čo sa bude diať. Aj džungľa je tiež pekná lesík.
Nuž, ja súhlasím s dedokom, že aká vláda taký národ. Morálka a etika má byť ctená na najvyšších postoch, lebo ak ju tam postrádame - u ľudí, ktorí operujú s našimi financiami a v podstate aj našimi životmi - tak sa niet čo čudovať.
A nie, žiadne riešenie nemám, pretože si myslím, že momentálne nie je žiadna politická strana schopná prijať, že by pracovala pre nás Slovákov a Slovensko, môj osobný názor je ten, že aktívnym politickým stranám ide len o rozkrádanie verejných - čiže našich financií.
Máme také umenie a humor, že ostatní nám môžu len závidieť. Do umenia by sa malo viac investovať, aby to bolo lepšie.
Ide o to, že sa staráme do životov iných ľudí, čo robí sused, či má auto alebo či nemá auto, plus veľa ďalších vecí. Mozgy odišli, lebo dostali lepšie ponuky, čo sa týka financií. Ale to nie je podstatné, stačí, že som tu ja, ja zmáknem všetky odbory. Závisť je škodlivá, to by si mali ľudia uvedomiť. Mali by sme sa zamerať viac na to, že čo spravíme, ako na to, čo kto robí zle. Človek nemôže byť nikdy stopercentne spravodlivý a stopercentne objektívny. Máme krásnu prírodu, lacnú vodu ako krajina vody a tak.
Aká vláda taký národ