krvná skupina

marfuška

Ida,podla toho čo píšeš by Tvoja mamka mala mat skupinu BO.Teda B+ alebo B-.Druhý gén sa neuvádza,vychádzam z toho akú KS majú sestry.

ida

Pomôže mi niekto rozlúštiť takúto hádanku: Moje dve sestry majú KS 0, ja mám B, otec má 0, mama nevie. Akú KS môže mať mama?

gerda

evilbunny a marfuška majú úplnú pravdu. Je to tak,ako píšu, presne k tejto otázke som počula tento týždeň vyjadrenie jedného odborníka v TV alebo rádiu,nepamätám presne kde.

neznáma

ahojte, som rada že je takéto fórum a ešte radšej, že sem chodia takýto ľudia, dakujem za všetky príspevky som kľudná, janaj díky

marfuška

Tigi,KS nikdy nemožeš zdedit po starých rodičoch,pretože berieš jeden gen od otca a 1 od matky.Neznáma,všetko je Ok,lebo ako sa tu píše KS može byt čistá AA alebo AO.Vo vašom prípade ste obidvaja AO a a Váš synátor si od Vás zobral akurát tú O.Tak isto je to v príp.skup.B/BB,BO/.

janaj

Milá neznáma, ak by vaše dieťa malo krvnú skupinu B alebo AB, to by bol problém. Vy budete mať vždy buď A-čkové alebo O-ové deti.

jarka77111

Ahojte je to mozne pretoze moji rodicia maju otec 0 a mama AB a presne ak pisala evilbunny my deti mame presne ja B a sestra A, dvaja ludia co maju skupinu O a AB nemozu mat deti so skupinou 0 a AB. A viem ze A sa tiez nejak deli myslim ze sestra ma A2+.

neznáma

viete, už boli aj blbé reči, že od koho je ten chlapec, alebo či ho nevymenili v nemocnici, aj mne nasadili chrobáka do hlavy, hned to vyznieva po prečítaní Vašich príspevkov lepšie, díky