Chcel by som poradiť od skuseneho Psychiatra mam taký problém že ak niekto plače tak mi s toho pride smiešno neviem prečo a pride mi to dosť neprijemne ja sa nechcem na tom smiať nechcem aby som vyzeral ako psychopat ja neviem keď to takto bude pokračovať...
Smiešno z ľudi ktorý su smutný...
katinaa20 - ako nie vtedy sa smejem, keď reve napríklad kvôli tomu, že ju týra muž, alebo sa jej stane niečo vážne, ale keď reve kvôli somarine, napr. keď ju opustí frajer alebo tak... tak vtedy mi to príde smiešne.
Mozog je zvlastna vec, emocie sa tazko ovladaju. Proste pridu a potom s nimi clovek nejak pracuje alebo nepracuje, analyzuje alebo pozná..
Na slovenskych strankach je strasne malo informacii ale ludia po celom svete maju to iste co ty alebo podobne. Priklad: Oznamim kamaratovi/kamaratke zomrel mi otec. A kym tu informaciu nejak poriadne spracuje, je to taka šupa na mozog a jemu cukaju kutiky do usmevu. To nie je že sa smeje, haha umrel ti otec...Možno je to prenesene z detstva..keď sa nam niečo stalo naši rodičia usmev neboj nič sa ti nestalo, nebooj to bude dobre...Psycholog by to možno inak vysvetlil. Rada na to? Ovládať sa.
Toto myslis vazne? Akoze ziram!
Mne je tiež do smiechu keď vidím dáku ženskú revať :D
Skús si poplakať nad Tvojou gramatikou :D