Ahojte mam 22 rokov. Chcem sa spytat ... aj vy niekedy mávate na chrbte(hlavne na trapezoch alebo medzi lopatkami alebo ramenach také ojedinele chlpy ? Lebo ja to mavam a kazdy tyzden si to musim trhat . Samozrejme nie je ich moc, mozno 5-7 maximalne. Ale vadi mi to dost. Už to trva asi 5 rokov v kuse odkedy som mal asi 17. Akoze nie ze by som bol nerád v tej situacii,lebo to nerastie moc a nie je to ani vidiet, iba z boku ked sa pozriem tak to vidim.Len ci aj vam sa stáva nieco podobne. Avsak dúfam ze to bude pokracovat max. tymto tempom raz za čas lebo by som asi nezniesol nejako moc chlpaty chrbat. Otec ma tiez chlpaty tak normalne ani nie moc ani malo. Je mu to začalo asi po 35tke. Ma niekto iny taketo komplexy ako ja ? :-D
Ochlpenie
Niesi jediny. Aj moj priatel ma chlpy na chrbte ale vacsie. Ja som dievca a tiez mi tam rastu chlpy v podstate vsade na tele také jemné čierne ale na bruchu su dosť velké, tie si holím každý deň lebo rastú fakt rychlo. Bud rad ze to nemas ako ja že beriem ziletku a holim doslova od krku po paty :D
Depiluj a nerieš,nič s tým nenarobíš.