Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zavisla na cokolade

Príspevok v téme: zavisla na cokolade
SofkaSofkaSofka

ahojte ....dlhe roky som jedla zdravo, cize celozrnne pecivo, ovsene vlocky, biele nizkotucne jogurty, vela ovocia a zeleniny, cestoviny, ryzu, zemiaky, kuracie maso a ziadne sladkosti ale po tej dlhej dobe som si jedneho dna povedala ze idem si kupit cokoladu a kupila som si velku mliecnu ...no a celu som ju za 10 minut zjedla ...a na druhy den som si povedala ze si kupim dalsiu a kupila som si rovno dve a obe som ich naraz zjedla a odvtedy jem cokoladu kazdy den a jedna mi nestaci..niekedy zjem aj tri za den...inak sa stravujem zdravo ak neratam tie cokolady....no a velmi som pribrala....z 50 kil na 62 ...a vysoka som len 159 cm....poradte ako sa tej zavislosti zbavit...kazdy vecer si poviem ze uz ziadna cokolada ale rano ked otvorim oci utekam do obchodu lebo mam taku chut ze jednoducho sa neviem ovladnut

GOING

Asi sa ti dostáva málo lásky(všeobecne) - cukor.
Tak to kompenzuješ takto. Je to psychická záležitosť.

Nie si sama.

sajmilinka

vidíš, to je to, že si nemala takto odstaviť sladké. proste každý človek potrebuje dostávať cukor a treba si dopriať. samozrejme nie tak ako ty, že teraz zješ dve veľké čokolády na posedenie. musíš sa teraz zaťať a snažiť sa namiesto čokolády si dať niečo iné

Bohatier

Cokolada je aj moja slabina. xD Teraz mam oblubenu "Alprose" s mandlovymi orieskami a s 74% kakaa. :P Keby nebolo v cokolade tolko purinov tak si mozno dam aj ja celu. xD Takto sa aspon krotim a v chladnicke vydrzi aj dva tyzdne.:P Skus si daco precitat o purinoch a mozno sa aj ty zacnes krotit.:P