Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustaly hlien bolest hlavy zadná nadcha ...

Príspevok v téme: Neustaly hlien bolest hlavy zadná nadcha ...
feri815

Dobrý den .
prosim vas velmi pekne o radu .

Už asi dva mesiace ma trapi bolest hlavy a neustale prehltanie hlienov . su huste ale nie zelene . mam intoleranciu na laktozu a už asi rok nejem ani muku po samodiagnostike ... pred dvoma rokmi som bol na operacii polypov a upravy nosovej prepážky bolo chvilku dobre ale teraz mam taketo problemy . hlava ma začne bolet o osmej rano a poobede po praci to vačšinou prejde snažim sa stravovat co najviac na zelenine hlavne s vlastnej zahrady ... neviem čo mam skusit či ešte niečo vyradit s jedalnička alebo je to alergia na niečo. okrem ineho som často prechladnuty a mam pocit že sa rychlešie unavím a doktorka mi povedala že mam polypy na žlčniku ...

ak mal niekto niečo podobne budem vdačný ak mi poradi dakujem .

Tomas12345

(mam intoleranciu na laktozu a už asi rok nejem ani muku po samodiagnostike )

No tak samodiagnostika nemusi byt vzdy správna. Aj intoleranciu na laktozu si si tiez samodiagnostikoval ? Aby si mal istotu ze mas intoleranciu tak je potreba zajst k doktorovi a on s konecnou platnostou z vysledkov posudi ci intoleranciu mas alebo nie.

(hlava ma začne bolet o osmej rano a poobede po praci to vačšinou prejde)

Ranajkujes ? Ak totiž neranajkujes tak mozes mat jednoducho ráno nízky cukor a tvoje telo je bez energií z jedla a teda aj hladné, a pri hlade často krát cloveka zacne boliet i hlava. V tomto prípade tvoja bolest väčšinou zmizne poobede preto, lebo sa naobed normálne najes.

(snažim sa stravovat co najviac na zelenine hlavne s vlastnej zahrady )

Takže chces týmto povedať že väčšinu tvojho denneho jedalnicka tvorí zelenina ? Akože jest zeleninu je správne, ale zelenina by nemala tvorit väčšiu čast tvojho jedalnicka, mala by sluzit len ako doplnok. Popíš teda čo jedávas na ranajky, obedy, vecere.

ActivityBoard

ja som mal podobné problémy, hlava ma bolela práve z hlienov, preto som to skúsil poriešiť odsávačkou hlienov a pomohlo, niekedy je problém menší ako sa na prvý pohľad zdá. Možno to bude aj u teba podobné. Tu sa dá využiť aj zľava na to, keďže odsávačka nie je moc lacná. -odkaz odstránený- ..držím palce

ActivityBoard

ja som mal podobné problémy, hlava ma bolela práve z hlienov, preto som to skúsil poriešiť odsávačkou hlienov a pomohlo, niekedy je problém menší ako sa na prvý pohľad zdá. Možno to bude aj u teba podobné. Tu sa dá využiť aj zľava na to, keďže odsávačka nie je moc lacná... -odkaz odstránený- ..držím palce

GOING

Ráno sa telo najviac zbavuje toxínov do cca. 10:00 hod. zimného času.
Hlava vás bolí ráno z toho, že vám dobre nefunguje prirodzený detox
a v tele koluje veľa toxínov čo potvrdzuje aj zvýšená tvorba hlienu.
Nefunguje vám dobre látková výmena.
Príčin môže byť viac: žalúdok, podžalúdková žľaza, žlčník a iné.

Trávenie začína v ústach preto potravu dobre požujte a premiešajte so slinami, tým odľahčíte hlavne žalúdok to platí aj keď jete polievku.

Ráno medzi *7:00 hod a 9:00 hod. zimného času je najviac aktívny žalúdok. Pokiaľ sú problémy najviac v tejto časovej výseči je oslabený žalúdok prípadne pankreas.

*pozri orgánové hodiny
*pozri aj mesačnú aktivitu orgánov

Podľa informácii ktoré ste uviedol viac neviem poradiť.