Fyzioterapeuti len za peniaze?

BnB

To máte problém asi iba v BA. U nás v BN sú 2 fyz.-rehab. zariadenia. Jedno zadarmo (na poisťovňu) v druhom niečo zadarmo a niečo sa dopláca 6-15€. Chodím do toho druhého.

Kimo

Sloniecko cerveny vladne 10 r a je to furt horsie.
Opytaj sa lekarov a sestier.Bordel a znechutenie.
Pocul som to ich ust za posledny mesiac asi 25 krat.

A ano su aj sukromny obvodny,aj sukromny neurologovia ale robia aj na poistovnu cize neplatim nic.
Najdi mi fyzioterapeuta co robi na poistovnu a zajtra k nemu idem.Nenajdes v Ba ani jedneho a to je to.Tak nesplietaj jablka z hruskami.

Sloniecko

Mirek82
to nie je len o birmovanom.. alebo si myslis, ze keby bola pri moci sucasna opozicia, bolo by to lepsie? Aleba.. oni by do posledneho oddelenia sprivatizovali aj zvysne ambulancie a nemocnice a platilo by sa aj za vydychany vzduch v cakarni. A to nie som ficovolic. Ale chyba nie je len v nich. Ale hlavne v tomto systeme- korporatnom kapitalizme (ktory ma pramalo spolocne s demokraciou, aby sme si rozumeli). Nase zdravotnictvo uz takmer cele patri pod nadnarodne korporacie a vsetky vlady, ktore to od 93. roku dovolili, su vinne z tohto zlocinu. A nie su to len fyzioterapeuti- skus najst obvodneho lekara, ktory by nebol sukromnik.. alebo zubara.. atd. Len obvodnym aspon vacsinu ukonov preplati poistovna. Bohuzial u fyzioterapeutov a zubarov (atd) nie. A mas pravdu, platit odvody do zdravotnych poistovni je uplne zbytocne.

kafe

prosím ťa a ty chodíš do práce zadarmo?? Alebo za 4 stovky, s praxou, schopnosťami budeš zamestnávateľovi nohy bozkávať?

Od obvodáka si vypýtaj lístok na rehabilitácie a hľadaj rehabilitačného doktora/oddelenie v nemocnici. Tí obyčajne fyzioterapeuta zamestnávajú a len takto je fyzioterapeut hradený poisťovňou. Objednaj sa tam a uvidíš. Za to tí ľudia naozaj nemôžu, že poisťovne im zmluvu nielen že nedajú, ale ani nezaplatia všetko čo by pre teba urobili. Preto si to žiaľ, musíš zaplatiť SÁM.

Schopný fyzioterapeut/ murár/ kuchár nebude robiť pre firmu/nemocnicu/ poisťovňu za smiešne odrobinky, ked cena jeho schopností a vedomostí je oveľa vyššia. Systém, ktorý tu v kocúrkove funguje len pre pár vyvolených, žiaľ so zdravím a starostlivosťou pre ľudí nemá nič spoločného. Ale to neni chyba doktorov ani sestier a fyzioterapeutov tiež nie.

Mirek82

Ked najdes statneho daj vedet,bude to zazrak.Vsetci isli do sukromneho sektoru a biznis je to pre nich ok.
Smutne je ze v tomto state vam lekar povie potrebujete to a to a ale musite si zaplatit.A potom vam ten kreten birmovany povie ako reformuju zdravotnictvo.
Platit si zdravotne je uplne zbytocne podla mna.