Poraďte dobrý make-up

Príspevok v téme: Poraďte dobrý make-up
INeedMake-up

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s make-upom. Mám akné a potrebovala by som niečo s vyšším krytím. Mám odskúšaný len Aknecolor, ale ten mi dosť vysušuje pleť a po škole som ho už akoby nemala. Skúsila som aj Maybelinne, ale ten slabo kryje. Takže by som potrebovala poradiť nejakú bázu pod make-up, korektor, make-up, púder a hocičo iné, čo denno-denne používate vy. Ďakujem

taky jeden

Pre mňa je najlepší make-up u žien vždy úsmev. S úsmevom je vždy tvár o level krajšia. A keď je ten úsmev prajný - v tom význame, že usmievam sa pre teba lebo ťa rada vidím, to je tvár krajšia o tri levely. Toto akné nepokazí.

lianka22

skus nejaky korektor ktorým zakryješ problemové miesta a potom makeup. Sama to takto robim a pomaha to. Inak čo sa tyka značky skus Loreal, alebo Bourjois

musiclover

A akú máš pleť? Suchú, či mastnú? Dávaš si pod ten aknecolor aj nejaký krém? Ja aknecolor používam už roky rokúce, mám mastnú pleť a pod aknecolor si dávam krém Mixa zmatňujúci (lesknem sa síce aj tak, ale mne bársaký krém nevyhovuje a na tomto som zakotvila) na to ešte práškový púder. Inak, kedysi som nanášala ten aknecolor prstami, ale už nejaký čas používam štetec a nedám na to dopustiť, lepšie sa to zapracuje.

Kedysi, keď som chvíľu nepoužívala toto, kupovala som si Max Factor, ten tak viac kryje.

Majka15

Najlepšie si pozreť videá nejakých youtuberiek, ktoré sa zaoberajú kozmetikou a make up-mi. Je tam vidno aj ten výsledok ako vyzerá po nanesení makeupu