Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klamstvo vo vzťahu ?

hindrina

nevedela by som a nespravila by som to! takému človeku by som už nemohla veriť a bez toho sa vo vzťahu fungovať nedá!

Aliss

V prvom rade by som sa partnera spytala, preco zatajil tak praobycajnu vec, akou je kamaratka. Moj partner pozna mojich kamaratov, dokonca s nimi chodi posediet na pivko, neexistuje dovod, aby som tajila niekoho, s kym sa poznam od materskej skoly :D Ak ma partner na to sakra dovod, tak ok. Moze mat zlu skusenost z minulosti, byvala partnerka mu mohla zakazovat kamosky a on sa teraz boji, ako to bude v dalsom vztahu...atd atd...ale zvycajne je za klamstvom vzdy nieco "viac". Kto ma ciste svedomie jednoducho nemusi klamat a dokaze byt k partnerovi uprimny

poradim38

Co je akoze na tom ze ma kamaratku?? Aj ja mam priatela a ma kopec kamaratok a co mam ako teraz sa s nim rozist kvoli tomu??? Paneboze tieto detske vztahy

IngaD98

Dnes tusim klamu vsetci muzi, hlavne ze nadavaju na zeny ake su k...y a narocne ale ked maju pekny vztah s dobrou zenou tak si ho nevazia a klamu, podvadzaju a tym si ho znicia. A potom sa budu bit do prs ze oni su tak uzasni a dokonali a zeny ich nechcu lebo nemaju miliardy na ucte a vsetky su k...y. V hnusnej dobe to zijeme, vztah a rodina uz nic neznamena, skoro kazdy je sebec a ide mu len o svoje potreby a klamat je uz uplne bezna sucast zivota nad ktorou sa uz ani nepozastavuju

vikic11

Ahoj.Velmi taško by som mu to odpustila.Dôvera a úprimnosť je vo vztahu dôležità pre mňa by tým narušil dôveru.Dàvala by som si pozor na to lebo môže sa z toho vyvŕbiť vzťah.Skús sa ho opítať prečo ti to nepovedal.Ak sa chces s ňou stretàvať daj mu podmienku že iba u vàs doma keď tam budeš ty.Alebo keď s ňou pôjde von tak povedz mu že ideš s ním.Ak ťa naozaj miluje bude to akceptovať a dodržiavať ak nie kontroluj celí tento vztah medzi ňou a ním.Treba dàvať veľký pozor