Moze byt toto krcna,miecha,nerv?

Príspevok v téme: Moze byt toto krcna,miecha,nerv?
Toper

Trpim zhruba 2,5 mes bolestou hlavy a teraz zacala aj krcna.
Dnes som zazil nieco velmi neprijemne co ma vylakalo.Po asi 5 min namahe som citil brutalny tlak a tuhnutie ako je sija alebo ako ked vam stred krku trpne uplne zle.Citil som to aj tam ako je hlava ku krku pripojena a tam take tie svaly ci co to je.Silne prekrvenie a zavrat.Aj take trpnutie ust slabe.
CT mam bez nalezu a krv relativne ok.Je toto krcna alebo co pre boha?

Toper

Tomas ja som necvicil ale prenasal nabytok kvoli malovaniu.
Nieco mi furt drazdi hlavove svaly,sanku krk.Teraz to neni bolest ale drazdenie.Puka,praska a co ja viem co.A vystreluje do cela.

Tomas12345

A robil si si pred vykonaním námahy strecing ? Pokial totiž ideš cvicit vzdy treba robit strečing celeho tela. Inak to môže dopadnut aj tak že sa takto zraníš.

Toper

Ty tu akupunkturu radis na vsetko tusim.Ale ok som z BA kde sa da na nu ist?Mne radili fyzioterapeuta ale 40 e za jednu masaz nedam.
Inac toto zdravotnictvo je sila.Lekar vam povie chodte k fyzioterapeutovi a ked mu povim dajte mi doporucenie a polozim otazku ku ktoremu tak odpovie to si musite nejakeho najst.
Cize sucast liecby je najdi si a zaplat si sam.Bordel na entu.

Toper

Lekarka povedala ze krv mate relativne v poriadku,ze mam zvyseny zapalovy faktor a ostatne je podmiene ze to bolo robene 5 h po jedle.Ze ne rano.Ale vecer.
Teraz lezim na chrbte a proste citim tahanie,tlak,bolest krku a uponov ci co to je.
Moze to byt z toho ze som spal pred par tyzdnami na bruchu v dost krkolomnej pozicii a zobudil som sa na brutalnu bolest?Ked mam namahu tak uplne stuhne krk a ten tlak striela do hlavy a hore a vsade.
Obvodna mi dala dorziflex a diclofenac.Ale ten dorziflex nejem lebo ze vraj je to svinstvo na zaludok.Je nejaka alternativa?
Ale z coho to trpnutie spodnej sanky?