Čaute. Mám 21 rokov. Chodím s mojim chalanom necelý rok. Problém je že ja ho cítim už iba ako kamaráta ale on so mnou plánuje budúcnosť. Čo by ste robili na mojom mieste? Nechcem ho stratiť úplne, rada by som aby sme ostali priatelia ale chodiť s ním už nechcem.
už len kamaráti
ostat kamosmi po rozchode je takmer nemozne. Museli by ste byt obaja na tom rovnako a dojst k zaveru ze chcete byt len kamosi. Ak sa s nim rozides bude s tebou chciet byt kamos len preto aby ta nestratil, bude ale trpiet kedze bude stale citit ovela viac. Odstrihne sa od teba az ked mu dojde ze to nikam nevedie a ze uz par opat nebudete. Takze nebud sebecka. Bud s nim chces byt vo vztahu alebo ho nechaj tak.
Ak to s ním ukončíš,/čo asi urobíš/ tak ho stratíš aj ako kamaráta.S tým rátaj.
Nechceš si ho náhodou nechať ako zadné vrátka? Keď niekoho nechcem ako partnera tak s ním nie som.
Pre mňa "môžme ostať kamaráti" znamená: páči sa mi niekto iný, ale keď to nevyjde, možno mi budeš aj ty dobrá. A keď to vyjde, budem ti rozprávať o tej, ktorá ťa nahradila, aká je krásna a perfektná. Ja uznávam kamarátstvo medzi bývalými len vtedy, ak uplynie veľa rokov od rozchodu alebo keď si obaja nájdu naraz druhých partnerov.
povedala by som mu o svojich pocitoch
Pilcuk, ak by slo len o zabezpecenie, tak mozno najde aj zabezpecenejsieho.
Zeny zotrvavaju vo vztahoch z inych dovodov.
Planuje s tebou buducnost. Ked uz tu buducnost budete spolu zit, stale mu nepovies, ze je len kamarat? Vezmes si ho a budes s nim mat deti, len aby si mu to nepovedala a nestratila jeho priatelstvo?
Logicky mnohe veci nedavaju zmysel, emocie robia sarapatu a clovek nie je schopny logicky, racionalne mysliet.
Pilcuk všade prezentuje ako ide ženám o peniaze a podobne..lenže v niečom má bohužiaľ pravdu...len si vezmime tie ženy ktorých priateľ alebo manžel bije,ponižuje a pod..mnoho tých žien ostáva s takými chlapmi len preto lebo majú peniaze a tie ženy bohužiaľ nemajú žiadnu istotu..tak ocom to je? A presne kvôli tomu sa nechcú rozist..radšej budú kvôli peniazom znášať bitky a tak..
A ty zakladateľka témy myslím že vieš čo máš robiť...ak už ho nechceš tak je to jasné...radšej sa čestne rozísť ako ho vodiť za nos...
Absolutny zaklad, je byt uprimny. Normalne sa s nim porozpravaj a povedz vsetko, co citis. Bude reagovat podla momentalnej vysky svojho bytia - moze sa stat, ze bude aj nahnevany. Ale ma absolutne pravo to prijat sposobom, ktory je pre neho v tomto momente najprirodzenejsi. Ak by sa nahneval a uz nechcel byt ani kamarat, neostava ti nic ine, len to prijat :) Ty budes mat ciste svedomie, ze si bola uprimna, ze si mu vedome nijak neublizila a problem sa vyriesi. Ak by sa aj nahneval, casom, az bude mat viac zivotnych skusenosti za sebou, pochopi tvoje konanie :)
Ako si mám overiť fakty, ked neviem, kto založil tému. Píšem to, čo mi napadne ked vidím obsah danej témy alebo príspevku.
Pilcuk, co keby si si najprv overil fakty pred tym ako nieco napises aby si sa nasledne nemusel ospravedlnovat?