Dobry den.pod predkozkou su viditelne zelene zily.Ale to ma netrapi.
Mna skor trapia tie tenke zily v predkozke.V normalnom stave ich nevidno,ale kd stahujem predkozku tak ich vidno velmi.su take velmi tenke a cervene.je to normalne?moze to byt od masturbovania? mimochodom sex som este nemal pretoze mam 14 rokov. PROSIM PORADTE MI.DAKUJEM
Chory penis
čO TO môže byt ked sa vyčúram a prejdem 5 krokov a uz musím ist zase čúrat a tak skoro celý den
Dobry den,
mam na penise take male podkozne cervene bodky, ked sa umyvam, tak je to dost citlive na dotyk... je to bezna vec? nikdy som to nemal, preto ziadam o radu, ako dalej postupovat...
NEMAS SA COHO BAT...
Dobry den. Na penise pod kozou mam akoby hrudky/podkozny tuk podobny ako je akne na tvary alebo tak nejak.Par je ich v strede penisu a nespocetne vela na semennikoch. Krv mam dobru. Je to vporiadku?
Pozor chlapci moze to byt aj cukrovka
daj si zmerat cukor v krvi a uvidis
Pozor chlapci moze to byt aj cukrovka
daj si zmerat cukor v krvi a uvidis
dobry den,
v poslednom case som si vsimol ze mam zvacsene zilky na penise, dokonca mi aj enormnejsie vytrcaju, ked sa na nich pozriem.na prvy pohlad su ako keby spolu zrastne.predtym som ich take nemal. Mam obavy ci je vsetko v poriadku.
Mam obriezku a casto masturbujem. MOze to byt sposobeny tym? mam zajst k lekarovi? moze to nejako negativne posobit na penis? suvisi to so sexom?