Rano ked mam vstat, tak si zelam, ze chcem umriet, poriadna depka. Potom sa ako tak z toho okolo 10.00 vymotam, ze som schopny ist pracovat. Od 14.00 som uplne vykonny, ze sa mi ani nechce prestat. Vecer som uplne culy a v pohode, bez depky, citim sa uplne ok. Chodim spat okolo 1.00, skor nedokazem zaspat. Mate to niekto tiez tak, ze cast dna depka taka, ze si to chcete hodit a potom to prejde a chce sa vam v pohode zit? Ja nerozumiem, preco mam taketo strasne vykyvy. Ze ci sa mi pocas spanku nejako rozhadzu hormony alebo fakt nechapem. Mam 35 rokov.
Rano depka vecer ok
Treba mať hodnoty materiálno-nemateriálne a už ťa neprekvapí v živote nič. Ale chápem, že tie prvé sú preferované viac, vo väčšine prípadov ha, ha.
Keď som bral jeden čas lieky na spanie, tak som to tiež mal dopoludnia, ale ja som si to vychutnával, viac menej. Čiže môžeš to mať aj z niektorých konkrétnych antidepresív, ale skôr z liekov na spanie. Hudba je najlepšou terapiou.
Simiona, ano stale.
Inak ja som nefokazal chodit do prace, tak som zacal podnikat a som rad, ze si urcujem ja sam ako budem pracovat. Ked som musel chodit rano na nejaku hodinu, tak to som velmi trpel - nemeskal som, ani nezaspaval, lebo mam zmysel pre povinnost, ale nicilo ma to dost.
to je zaujímavé... ja by som povedala, že skôr to býva opačne...
A to más aj cez víkendy? Lebo ja som taká istá cez pracovné dni, ale cez voľné dni mám dobrú náladu, keď ráno vstávam. A to sa považujem tiež za nočnú sovu.
To co su za hovadiny ze rano depka? Rano je kazdy clovek v blbej nalade, hlavne ked ide do roboty a musi skoro vstavat... ani sa ti necudujem ze mas taketo stavy ked chodis spat o 1 rano... popracuj skor na tom spanku a nauc sa ist spat do tej 11 tej vecer a uvidis ako sa ti rano bude lepsie vstavat a budes aj uplne inak rozmyslat.... spanok je velmi dolezity pre cloveka
Toto depka nie je! Si nočná sova, ktorá je výkonná v poobedňajších a večerných hodinách a má problém s ranným vstávaním, energiou, výkonnosťou...
Chce to nájsť si k tomu primerané zamestnanie alebo zmeniť svoj biorytmus. o
Treba sa asi naučiť mať rád aj tie depresie, nájsť v tom nejakú krásu, pomýlenú krásu a nielen bon pare, lebo jeden bon par a nastane ticho po bon pare.
Pokial viem, tak prave depresivni ludia maju tie najhorsie stavy rano. Mozno konzultácia s klinickym psychologom by ti mohla priniest viac svetla do zivota :)