Ahojte,
Chcem sa s vami podelit o jeden problem ktory ma trapi vo vzťahu.
Sme spolu uz rok a ja mam stale zly pocit a mysliekny ako keby som nemala dôveru u toho druheho pričom viem aj mi to sam povedal ze nicoho sa báť nemusim .
Problem je v tom ze ma stále prepadaju myslienky ako si zacne s kamaratkou alebo byvalou( kedze v obidvoch pripadoch velmi dobre spolu vychadzaju aj si spolu píšu). A ako chodia spolu von poza moj chrbat a kopec takychto nepeknych vecí.
Sice viem ze je to len blud v mojej hlave ale ten hnusmy pocit v srdci ze by to mohlo byt realne, ten uz viac neznesiem!!
Mali ste aj vy taky problem alebo podobny?
A ako by ste ho riesili ?
Zlý pocit v srdci
mala by si pracovať na svojej sebadôvere
zlý pocit na srdci máš preto, lebo naslepo dôveruješ
asi žiadnej by sa nepáčilo, keby jej priateľ chodil za chrbtom za bývalými alebo iba aj keď len za kamarátkami
a tiež úplne nie je v poriadku, že si vypisuje s bývalými a káámoškami
je v poriadku sem tam si napísať so známymi a tak, také bežné veci, ale nonstop si vypisovať to úplne v poriadku nie je,
musíš sa s ním o tom porozprávať, na rovinu povedať, že Ti to vadí
neviem, ale keby som bola tebou, tak tiež mám asi také obavy. nepáčilo by sa mi, keby poza môj chrbát chodil môj priateľ s kamarátkami von. to sa predsa nerobí! už si mu to povedala, že sa ti to nepáči že chodí s nimi von a že si s nimi píše? povedz mu to jednoznačne!
Musiš si to vyriešiť jedine sama so sebou. Máš nejakú zlú skúsenosť z minulosti? Takto sa ťa spýtam ako vidiš samú seba? Aká je tvoja dôvera k samej sebe?