Som flákač a neviem prestať

Príspevok v téme: Som flákač a neviem prestať
enederman5444

Je tu niekto, kto má podobný problém? Ako to riešite? Ja som študent vš, v druhom ročníku. Na strednej škole som ešte dosahoval výborné výsledky ale s príchodom na vš sa to zhoršilo.

A nie len čo sa oblasti školy týka. Nie je to ťažká škola a viem že by som mohol dosiahnuť oveľa lepšie výdsledky ale proste vždy urobím len toľko aby mi to stačilo na prejdenie a viac sa nesnažím.
Moja práca stojí za hovno. Keď máme zadaný nejaký projekt tak ma moja skupina vždy neznáša lebo na začiatku nasľubujem veľa vecí z ktorých potom nesplním nič a všetko sa snažím zachrániť na poslednú chvíľu a urobiť aspoň jednu, dve veci keď už je projekt hotový. Keď sa máme pripravovať na skúšku a viem to už niekoľko týždňov dopredu tak aj tak skončím tak že sa začnem učiť posledné dva tri dni pred skúškou...

A najhoršie je na tom to, že sa snažím z toho dostať ale nejde to. A netýka sa to len školy. Už rok sa pokúšam začať cvičiť a za celý čas som cvičil možno tak 2 krát a aj to len večer keď už bolo neskoro. Taktiež aj keď si mám vybaviť nejaké úradné záleitosti tak pred tým utekám až kým to nie je vážne...

Nechce sa mi nič robiť. Teraz cez leto brigádujem tak si aspoň zarobím ale mimo roboty nič nerobím, len sedím doma a pozerám blbosti na youtube alebo len tak ležíma počúvam hudbu. S mojou prácou (či už v škole alebo inde) nie je nikto spokojný lebo všetko vždy odfláknem aby som to mal čím skorej za sebou... som schopný preležať celé hodiny v posteli alebo za PC.

Každý deň si hovorím že konečne začnem niečo robiť so sebou a každý deň skončím rovnako a každý deň zaspávam s výčitkami svedomia a už ma to neskutočne štve.. ale ani ten hnev ma nedokáže zmeniť a aj keď si milión krát poviem že TEEAZ začnem so zmenou tak aj tak skončím buď v posteli alebo za PC alebo sa idem prechádzať von do mesta do obchodných centier a na rušné miesta aby som unikol pred svojimi myšlienkami a zabil nejaký čas..

Už fakt neviem ako sa zmeniť a to som taký nebol... mohol by som byť TOP študent, viem že na to mám, ale nedokážem sa prinútiť urobiť tú extra prácu ktorá je nad rámec minima :(

Čo mám robiť? :(

Filip TT

Rozmyslam - no máš pravdu. Keď ľudia cítia, že niekto (vedúci) má zodpovednosť, tak sa na neho spoľahnú. Keď ale cítia, že on nič nezachráni, preberajú tú zodpovednosť na seba. Aj deti tak fungujú. Kým rodič všetko vybavuje, spoľahnú sa na neho. Keď je ale ochotný nechať veci tak ako sú, tak preberú zodpovednosť.

Tomahawk17

V tvojom prípade Benedik50 by som si radšej kúpil to lano ako zabíjal nevynné deti.Veď aj tak ti stará sračka.

pedof400

Môj foter na miesto aby zúžitkoval čas zúžitkoval lano..Som na to hrdý a pyšný..Ale keď si predstavým ako ho vidím no grrc..Čo musel prežívať ako so mu nevedel pomôcť..A ešte ja pedofíl 52 ročný s výzorom dementa no fuj
.

Benedick50

Možno máš doma odložených starých 500 slov.korún zameň to pozvy nejaké deti na zmrzlinu a nemiň to na hlúposti..Neže to prežereš s becnými korhelmi.

LukasTakSaVolam

A hej zo začiatku sa proste budeš musieť donútiť, ale pomôže zbaviť sa tých vecí čo ťa ťahajú k tej prokrastinácii.