Dobrý deň, skúsim štastie tu keďže naše zdravotníctvo sa moc v našom probléme nepohlo.V rodine máme človeka (ženu) 19-ročná, ktorá má už pár rokov závrate a točenie hlavy, proste niekedy sa musí zastaviť ostať stáť na pár sekúnd kým sa jej to dá do normálu.Má to tak dá sa povedať aj dosť krát za den.Od cca jesen, už bude rok chodí s tým po vyšetreniach, dali jej na pár dní aj nejaký prístroj na telo no na nom nič nezistili.Takisto bola u psychologičky a X iných vecí a stále nič nezistili.To je naše zdravotníctvo tak pozadu?Jediné čo povedali a to aj len že PRAVDEPODOBNE sa jej slabšie prekrvuje mozok.Ale aby po roku povedali niečo takéto a popr. nezačali liečbu liekami a pod. mi dojde nezodpovedné.Už sa dokonca išlo s nou aj na pohotovosť kedy jej večer závrate neprestali a bolo jej zle.Tak sa obracám na radu sem či sa s tým niekto nestretol, popr. či niekto nevie pomoct, alebo či neskúsiť napr. nejaké overené "vitamíny" na prekrvenie mozgu.Ďakujem pekne za rady.
Točenie hlavy, závrate
Za ten skoro rok práveže už bola vyšetrená skoro ohladom všetkého, dá sa povedať čo týžden to vyšetrenie, začiatkom tohoto týždna večer sme museli ísť na pohotovosť kde dostala injekciu vraj na ukludnenie a aby sa lepšie spalo.Ešte má ísť na to CTčko vraj to je nejaký tunel či čo moc sa v tom nevyznám.Ja len či nemal niekto podobný problém, a či nemá niekto problém s tým prekrvením mozgu.
Bola u orl? Mala by si nechat vysetrit vnutorne ucho, mozno ma nejake poskodenie. Vnutorne ucho je hlavny zentral rovnovahy!
Dobry deň napíšte mi na email dedok@atlas.sk pomôžem Vám
Vidieť tu je len od používateľa mjanik, ktorý si robí reklamu.
Vsade tu vidim navrhy pokial ide o krcnu na akupunkturu.Ake mate vysledky s nou?Kto ju robi co to stoji?
Ohladom chrbtice bola tuez na vysetreniach medzi prvymi praveze tam boli vysledky dobre, najnovsie vysledky su o tom prekrveni mozgu ze sa slabsie prekrvuje, este ju poslali na nejake "CTčko" v tom sa nevyznam a ze uvidia tam.Ja len ci sa niekto nestretol s problemami s prekrvovanim mozgu.
+asi ide o krčnú chrbticu,najlepší liek akupunktúra!)!!
Nie práveže chvála bohu sa nič také nestalo.Doktori povedali že to je pravdepodobne s tým prekrvením mozgu, tak či sa s tým už niekto nestretol?Alebo tu nieje nejaký lekár.
Ahoj a nestalo sa jej dako predtym, ze jej doslo velmi zle alebo neodpadla? Mne raz po chlastacke 2 tyzdnovej skolaboval organizmus.. Tocenie hlavy, na odpadnutie pocity, velm8 vysoky tlak... Velmi som sa vtedy zlakol a potom ma tieto desive momenty prenasledovali este asi 2 roky... Ze som musel normalne zastavit, ze sa mi tocila hlava a pocity na odpadnutie... A vsetko len psychika z toho prelaknutia co mi vtedy bolo zleee....